Kaymakam Tuncay Akkoyun’a ziyaretinde, Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Feryat Sorkut, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Sert, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık ve daire amirleri eşlik etti.

Kaymakam Tuncay Akkoyun, Karahasanuşağı Jandarma Karakolunu ziyaret ederek Karahasanuşağı Karakolu’nda vatani vazifesini yerine getiren askerlerimiz ve Karahasanuşağı bölgesinde görev yapan Korucularla öğle yemeğinde buluştu.

Er, erbaş, rütbeli personel ve korucularla bir araya gelen Kaymakam Tuncay Akkoyun, konuşmasında, “İcra ettiğiniz görev vatanımız için çok kutsaldır. Bu vatana göz diken, bu vatan için fitne çıkartmak isteyen, bu kutsal vatanı bölmek isteyen, bizleri ayırmak isteyenlere geçit vermeyeceğiz. Son zamanlarda yapılan başarılı operasyonlar bunun en önemli göstergesidir. Bu mücadele de vatani görevini yapan sizler bizlere emanetsiniz. Sizlerin başımızın üzerinde yeriniz var. Herhangi bir ihtiyacınız ve talebiniz olduğunda Kaymakamlığımız başta olmak üzere bütün kurumlarımız sizlere gereken bütün kolaylığı ve yardımı sağlamaya hazırdır. Sizlerle birlikte olmaktan gurur ve onur duyduk, görevlerinizde başarılar diliyorum.” dedi.

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, ziyaretin sonunda güvenlik güçleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Jandarma Karakolu ziyaretinin ardından vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Akkoyun, vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinlerken, mahallede ikamet eden çocuklara hediyeler takdim etti. Karahasanuşağı mahallesi muhtarı Mulla Altun ile Köyü gezen Kaymakam Tuncay Akkoyun, beraberindeki heyet ve vatandaşlarla birlikte 15 Nisan 1991 tarihinde PKK terör örgütünce Karahasanuşağı Mahallesinde katledilen Şehitlerimizin anısına yaptırılan hayratı ziyaret ederek Şehitlerimizi andı. Kaymakam Akkoyun, hayrat önünde yaptığı açıklamada tüm şehitlerimize bir kez daha minnet ve şükran duygularını ifade ederek haklarının ödenemeyeceğini ifade etti.

Haber: Erdi İşbilir

Editör: Mahmut Beyaz