Mine ile Canan Erol’un oğlu Nihat Erol, Mercan ve Recep Baykuş’un güzeller güzeli kızı Aslı Baykuş’la birlikte hayatlarını birleştiren sihirli ‘Evet’ kelimesini söyleyerek, bir ömür sürecek mutluluğa adım attılar. Saffron Otel’de düzenlenen muhteşem düğün töreniyle dünya evine giren çift, düğüne gelen misafirlerle yakından ilgilendi. Oldukça renkli görüntülere sahne olan düğünde konuklar gönüllerince eğlenirken, Aslı ve Nihat çiftinin mutluluğuna ortak oldu. Düğüne gelin Aslı Baykuş’un dayısı konumunda olan Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Nazım Çetinkaya’da katıldı.

MUTLULUĞA ‘EVET’ DEDİLER
Yüzlerce davetlinin katılımıyla gerçekleşen düğünde, mutluluğa “Evet” diyen Aslı ve Nihat, kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ettiler. Düğün alanında ilk danslarını yapan çift, konuklarından büyük alkış aldı. Birbirinden güzel görüntülerin olduğu düğünde, davetlilerini güler yüz ve büyük bir misafirperverlik ile konuk eden Baykuş ve Erol ailesi, tüm masaları tek tek dolaşarak, katılımcılarla yakından ilgilendi.

NİKÂHLARI MALİK EJDER TÜRBESİ’NDE KILINDI
Aslı ile Nihat çiftinin dini nikâhı Kahramanmaraş’ın kutsal değeri olan ve her gün yüzlerce kişi tarafından ziyaret edilen Malik Ejder Türbesi’nde kılındı.

Bizde Manşet Gazetesi olarak Aslı ile Nihat çiftine bir ömür mutluluklar diliyoruz.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz