2014 yılında DEKA Grup bünyesinde kurularak faaliyete geçen, binden fazla çeşitli mobil cihaz aksesuar ürünlerini Türkiye’nin dört bir tarafına pazarlayarak insanların hayatlarını kolaylaştıran KTOOLS, dünyanın en çok talep gören ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor. Her geliştirdiği ürünü ayrı bir beğeni toplayan ve ilgi gören KTOOLS’un bu alanda en revaçta olan ürünlerinden biri de kuşkusuz nostaljik pikap olurken, DEKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Deveboynu, dinleyenleri geçmişte yolculuğa çıkaran ve adeta nostaljik bir esinti hissi oluşturan KTOOLS nostaljik pikaptan MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Kanbur’a hediye etti. Yaşar Pastanesi’ne kurulan ve içerisinde Âşık Mahzun-i Şerif’in plağının yer aldığı pikap, pastanede dinleyenleri geçmişe götürdü.

KANBUR: ARSLAN BEY MODEL OLMAYA ÇALIŞIYOR, TEBRİK EDİYORUM
Bu nazik hediyesinden ötürü Arslan Deveboynu’na teşekkür eden MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Kanbur, şunları söyledi: “Pikap bizi geçmişe götürdü. Bir arabaya biniyorsunuz ilk yaptığınız iş nedir? Aynadan geriye bakıyorsunuz. Geriyi gördükçe ileriye gidiyorsunuz. Geriyi görmeden ileriye gidilmez. Bu yüzden bu nostalji pikapla geriyi görmüş olduk. Geçmişi bilmeyenin geleceği bilmesi mümkün değildir. Geçmişe bakacaksınız, önünüzü göreceksiniz. Arslan Bey burada model olmaya çalışıyor. Benim her zaman söylediğim bir şey var; birini model alın, birine model olun. Gerçekten dinlemesi çok güzel ve zevkli.”

DEVEBOYNU: 12 SANATÇIMIZIN DAHA PLAĞINI YAPIYORUZ
DEKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Deveboynu ise, “Bu plak geçmişte bizim çıkartmış olduğumuz kasetlerden bir derleme. Plakta Aşık Mahzuni Şerif’in besteleri var. Aşık Mahzun-i Şerif bizim memleketimizin sanatçısı ve bizde de 3 tane yapımı var. Bu besteleri plağa çevirdik ve plağı da K-TOOLS’un nostalji pikaplarında çalıyoruz. Buna benzer 12 sanatçımızın daha plağını yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz