Bölgenin incisi, kış turizminin ise gözdesi konumunda bulunan Yedikuyular Kayak Merkezi, Kahramanmaraş’ın tanınan ve sevilen İş insanı Yunus Kaya’nın girişimleriyle Bungalov Evlere kavuştu. Kayak Merkezinde inşa edilen bungalov evler, kış aylarında kayak sporu yapmak ve doğa ile iç içe olmak isteyenler için sezona hazır hale getiriliyor. 2017 yılında hizmete açılan Yedikuyular Kayak Merkezi, her yıl ziyaretçi sayısını artırırken bölgesinde kış turizmi anlamında büyük bir çıkış yakaladı. Bu anlamda yaklaşan kış ayları öncesi ziyaretçilerine daha donanımlı hizmet verebilmek adına hummalı çalışmaların sürdüğü Yedikuyular Kayak Merkezi’nde geçtiğimiz yıl yapımına başlanan ve bu yılda hemen hemen hazır hale getirilen bungalov evler, daha şimdiden oldukça fazla talep görüyor.

BUNGALOV EVLER İLE BU YILDA KIŞ TURİZMİNİN GÖZDESİ OLACAK
Ziyaretçilerin bungalov evleri ile konaklama imkânı bulabileceği, sosyal aktivite merkezleri ile hayatlarına renk katabileceği, restoran ve kafeleriyle temel ihtiyaçların giderilebileceği projeleri ile sezona tam teşekkül hazırlanan Yedikuyular Kayak Merkezi, bu yılda Kahramanmaraş’ın ve çevre illerin dört mevsim gözdesi olacak.

VATANDAŞLAR DOĞA İLE İÇ İÇE KONFORLU KONAKLAMA İMKÂNI BULACAK
35 adet bungalov, süit ve standart odalarıyla yerli ve yabancı turistlere hizmet verecek. Mevsim şartlarına uygun yalıtımla yapılan evler ikiz evler, villa ve Stella tipi 3 model olarak inşa edildi. Çam ağaçları arasında yapılan evler kayak yapanların kuşbakışı izlenebileceği bir konumda yer alıyor. Bir evde bulunması gereken tüm eşyaların bulunduğu bungalovlar vatandaşlara doğa ile iç içe konforlu konaklama imkânı sağlayacak.

“ZAMAN ZAMAN TALEPLERE YETİŞEMİYORUZ”
Sezon hazırlıklarıyla ilgili konuşan Yedikuyular Bungalov Evler İşletme Müdürü Ahmet Büyükkavkacı, şunları kaydetti: “Yedikuyular Kayak Merkezi Kahramanmaraş için çok değerli olan bir kış turizmi merkezi. Kış turizmi açısından bu bölgede yeni yeni gelişmeler oluyor. Yedikuyular’a çevre illerimiz olan Gaziantep, Hatay, Adana, Mersin, Ankara ve İstanbul gibi yerlerden gelen insanlarımız var. Bu noktada tur operatörleri çok önemli bir misyon üstleniyor. Tur operatörleri özellikle son zamanlarda Yedikuyular Kayak Merkezi’ni adeta mesken edinmiş durumda. Bu durumdan hem buraya gelen insanlarımız hem tur operatörlerimiz hem de bizler mutluluk duyuyoruz. Zaman zaman taleplere yetişemediğimiz durumlarda oluyor. Yedikuyular Kahramanmaraş için çok önemli bir cazibe merkezi konumunda.

“TESİSLERİMİZİ HIZLI BİR ŞEKİLDE SEZONA HAZIRLIYORUZ”
Yedikuyular’da iki tesis var. Birisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin tesisleri diğeri de bizim özel olarak yaptırdığımız tesislerimiz var. Biz tesislerimizi hızlı bir şekilde sezona yetiştirmeye çalışıyoruz. Şu anda 40’a yakın Bungalov evimiz var. Bu evlerin yüzde 50’ye yakını misafir ağırlamak için hazır durumda. Yedikuyular’ın en büyük özelliği kar yağmasıdır. Ne zaman kar yağarsa Yedikuyular deyim yerindeyse ana-baba günü oluyor.

“MİSAFİRLERİMİZİ EVLERİMİZE VE TESİSLERİMİZE BEKLİYORUZ”
Geçtiğimiz kış sezonunda tesisimizin sadece restoran bölümünde faaliyetteydik. Bungalov evlerimiz henüz inşaat halindeydi. Ama bu yıl her şeyimiz hazır ve dolayısıyla tüm misafirlerimizi evlerimize ve tesislerimize bekliyoruz. Şu anda Bungalov ev rezervasyonu için arayan çok fazla insan var. İnanın taleplere yetişmekte çok zorlanıyoruz. Yedikuyular Kayak Merkezi özellikle hafta sonu tur otobüslerinden geçilmiyor. Dolayısıyla çok fazla talep var.

“HAFTA SONLARI CANLI MÜZİK ETKİNLİKLERİ OLACAK”
Bizim 2 katlı ve çok geniş bir restoranımız var. Üst katını sezona yetiştirmeye çalışıyoruz. Bungalov evlerde kalan müşterilerimizin sabah kahvaltılarını restoranımızda vereceğiz. Hafta sonları canlı müzik yapmayı düşünüyoruz ve bu konuda ünlü sanatçılarla görüşme halindeyiz. Elimizden geldiği kadar halkımıza kış sezonunu kendi evinde sıcak bir ortamda geçirmesini amaçlıyoruz. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız ve müşterilerimizi memnun ederiz.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz