Bir takım ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kahramanmaraş’a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, İl Başkanlığı binasında partilileriyle buluştu. Burada bir basın açıklaması yapan Ağıralioğlu’nun hedefinde AK Parti vardı. AK Parti’nin duymayan, dinlemeyen, anlamayan ve problem çözemeyen bir parti olarak iktidarda olduğunu savunan Ağıralioğlu, “AK Parti memleketi bu şekilde maharetsizlikle taşımaya devam ederse biz memleketimizi ellerinden alırız. Evelallah öyle inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

“MEMLEKETİMİZİN DUASINI ALAMAZSANIZ BİZ ELİNİZDEN MEMLEKETİ ALIRIZ”

 Ağıralioğlu, konuşmasında şu ifadeler yer verdi: “Biz şimdi AK Parti’ye şöyle diyoruz: Doğru yaparsanız, milletin teveccühünü kazanırsanız, milletin derdine derman olursanız, aşına aş işine iş katarsanız, tarladaki ürününün hakkını verirseniz, memurlarınızın hak ettiği geliri onlara sağlarsanız, emekliliklerini hayatlarının sonbaharında huzurla yaşatabilirseniz, çocuklarınıza iyi bir eğitim verip sonra aldıkları eğitime göre onlara aş iş imkânı sağlarsanız, enflasyonu indirim faizi kontrol edebilirseniz, dövizi kontrol altına alıp üretimi güçlendirebilirseniz yani memleketimizin duasını alırsanız kalabilirsiniz, alamazsanız ki alamıyorsunuz biz elinizden memleketi alırız”

“HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ.

İktidar duymaz olunca duyan kuvvetlenir, iktidar anlamaz olunca anlayan kuvvetlenir, iktidar problem çözemezse çözebilen kuvvetlenir. İktidar Ümidi yönetemezse ümidi yöneten kuvvetlenir. Uzunca zamandır AK Parti duymayan, dinlemeyen, anlamayan ve problem çözemeyen parti olarak iktidardadır. Sayın Cumhurbaşkanı, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini milletine arz ederken her derde derman olacak diye arz etti. Sayın Cumhurbaşkanı hem partisi adına hem de milleti adına vaat ettiği hedefler tutturamadı, memleketin derdine derman olamadı çocuklarına iş bulamadı, esnafın yüzünü güldüremedi, çiftçiye yeterli desteği veremedi, enflasyonu indiremedi, faizi kontrol edemedi dövizi tutamadı, milli gelir hesabını tutturamadı; dolayısıyla hedeflerini tutturamayan siyaset gider hedefleri olan ve hedefleriyle milletin kalbine yürüyen gelir.  İYİ Parti hedefleriyle yeni siyasi sorumluluk alanında milletin ümidi olarak beliren kadrodur. Her geçen gün büyüyoruz.  Önümüzdeki ilk seçimlerde iktidar olmayı hedefliyoruz, seçime 1,5 yıl gibi bir zaman var bu bir 1,5 yıl içerisinde AK Parti memleketi bu şekilde maharetsizlikle taşımaya devam ederse biz memleketimizi salimen ellerinden alırız. Evelallah öyle inanıyoruz. Biz yaparlarsa alırlar yapamazlarsa alıyoruz kadrosuyuz.”

Haber: Samet İspir

Editör: Mahmut Beyaz