Meteoroloji hava tahmin raporunu yayımladı, Kahramanmaraşlılar Çarşamba gününe dikkat! Yayımlanan rapora göre 27 Kasım Çarşamba günü başta olmak üzere Kahramanmaraş'ta sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji tarafından yayımlanan bu haftanın hava durumu raporu şu şekilde:

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK ÖNGÖRÜLÜYOR

Meteoroloji tarafından yayımlanan 5 günlük rapora göre bu hafta yurdun büyük bölümü sağanak yağış etkisinde olacak. Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da yarın sağanak ve gök gürültülü sağanak olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yarın hava Türkiye'nin iç ve doğu kesimlerinde parçalı ve çok bulutlu olacak. Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu Güneydoğu Anadolu ile Niğde, Kayseri, Sivas, Ordu, Tokat, Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye'nin kuzeyinde sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor. Diğer yerlerde havanın az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.

Yağışların Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda kuvvetli olacağı tahmin edilirken, Marmara'nın güney ve doğusu, Kuzey Ege ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus öngörülüyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜ KAHRAMANMARAŞ'TA SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

Salı ve çarşamba günlerinin düşük sıcaklıklarda geçeceği Kahramanmaraş'ta, çarşamba, cumartesi ve pazar günleri sağanak yağış bekleniyor. Yayınlanan hava tahmin raporlarında çarşamba günü sıcaklıkların 14 derece ve altına düşmesinin yanı sıra ilerleyen günlerde ise sıcaklıklarda ki düşüş dikkatleri çekti. Cumartesi ve pazar günleri ise çarşamba günü gibi yağışlı geçmesi beklenirken yine sıcaklıkların geride bıraktığımız haftalardan düşük oluşu akıllara kış bu kez geldi mi? sorusunu getirdi.

HABER:ALİHAN KÜRŞAT

Editör: Mahmut Beyaz