Kentin müzikal anlamda en köklü firmalarından biri olan ve kent halkına gerek müziği gerek enstrümanları gerekse de sanatı sevdiren Volkan Müzik Galerisi, 24 yıldır aynı çizgiyle kalitesinden ödün vermeden yoluna devam ediyor. Müzik olarak vatandaşların en çok tercih ettiği mekânlardan biri olan Volkan Müzik Galerisi pandemi döneminde de vatandaşların en çok talep gösterdiği yerlerden biri oldu. Özellikle sokağa çıkma yasakları ve bazı kısıtlamaların olduğu dönemde evdeki vaktini değerlendirmek isteyen birçok vatandaş, enstrüman satın almak ve buna bağlı olarak enstrüman çalmak için Volkan Müziği tercih etti.

“İNSANLAR ENSTRÜMANLARA YÖNELDİ”
Konuyla ilgili konuşan Volkan Müzik Galerisi İşletme Sahibi Volkan Bağlar, şunları söyledi: “Pandemi dönemi öncesi rutin bir şekilde devam ediyordu. Yani yoğun bir tempoda çalışıyorduk. Tabii pandeminin şöyle bir etkisi oldu diyebilirim; sokağa çıkma yasağı haberi geldikten sonra insanlar evlerinde kullanmadıkları atıl durumda olan enstrümanlarını, bakıma ihtiyacı olan veya bakımı ertelenmiş tüm enstrümanlarını getirip tamiratını ve bakımlarını yaptırdı. Çünkü bu süre zarfı içerisinde hem vakitlerini sıkılmadan değerlendirmiş oldular hem de enstrümanlardaki bilgilerini tazelemiş oldular. Yani daha da fazla yoğunlaştığımızı söyleyebilirim. Hatta biz bir kampanya başlatmıştık. Bunu da volkanmüzik olan Instagram adresimizde de paylaştık. ‘Siz evinizde kalın, biz size getirelim’ sloganıyla hareket ettik. Bu şekilde müşterilerimizden çok dönüş oldu. Hatta sadece enstrüman değil, enstrüman içerisinde ne gerekiyorsa yada tamirat için müşterilerimizin evlerine gidip sorunlarını çözdük.

ÇEKİLİŞ VAR!
Ayrıca biz Instragram adresimizden çekiliş yapıyoruz. Bu adresi takip edenler hem ürünlerimizin resim veya videolarını görebiliyorlar hem de çekiliş hakkı kazanma şansları oluyor. Biz sıklıkla çekiliş yapıyoruz. Bizi takip eden arkadaşlarımız ve onların etiketleyeceği kişilere hediye olarak gitar, kalimba ve bağlama veriyoruz. Bu çekilişlerimiz sık sık devam ediyor.”

Haber : Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz