Karacasu Karaziyaret mahallesinde seçim çalışmaları kapsamında iftar yemeği veren Ceyhan, mahalle halkına seslendi. 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin önemine dikkat çeken Ceyhan: “Bizim bir hedefimiz var, davamız var, bu davaya giderken bizi kimse alı koyamaz. Bir iftar vesilesi ile yine birlikteyiz. Bir seçim sürecindeyiz. Kısa bir süreç. Aday adaylığı da kısaydı, adaylıkta. Her şeyde bir hayır var. İnsanların davası belli ise, aklı fikri belli ise, zaten uçun zamana gerek yok. Şu anda mevzu; Abdal Halil Ağanın’da dediği gibi; ‘Din Bahsi’ yani memleket meselesi” dedi.

BU SEÇİMİ HER SEÇİMDEN DAHA FARKLI GÖRMEK LAZIM

Ceyhan şöyle konuştu: “Bugün ülkemiz gerçekten bir virajda. Dönüm noktasında. Vereceğiniz her oyun ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği, 1000 yıllık Anadolu’da ki mazimizin geleceğini belirlemesi noktasında önemli bir seçim. Bizim her zaman sorumluktuk bilincimiz var. ama bugün bir kere daha fazla. 24 Haziran bişey kalmadı. Sayılı gün çabuk geçer. Allah çıktığımız yolda bizleri utandırmasın. Biz Devlet Bahçelinin liderliğinde önce vatanım ve milletim, sonra partim düsturu ile hareket eden ülkücü neferler olarak, yine önce vatanım noktasında Bahçeli, Cumhurbaşkanı adayımız nokrasında 18 ya önce Recep Tayyip Erdoğan’dır dedi. Bunu diyerek 7 düvele şöyle mesaj vereceğiz; ‘Biz Türk milleti olarak, iriyiz, diriyiz ve biriz’ bizim Reis-i Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan diyeceğiz. Ama içeri döndüğümzde Türkiye Cumhuriyetinin meclisinde bundan sonra önem kazanacak. Bizi ilgilendiren vatanımızı milletimizi, derdimizi tasamızı ilgilendiren herşey meclisten çıkacak. Bu kanunları ve yasaları çıkaracak milletvekilli sayısı ve profili çok önemli. Öncelikle oraya gidecek vekillerde vatan sevgisi, vatan sevdası, meselesi makam olan değil dava olan vekiller olmasına dikkat edin”

BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar’da şöyle konuştu: “24 Haziranda yapılacak Genel seçimlerde Dulkadiroğlu ilçemizde Karacasu Karaziyaret mahallemizde sizler destan yazacaksınız. MHP milletvekilliği seçimlerde mahallenize sizlerin çalışma ve gayreti ile birinci parti olacağız. 24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı seçiminde adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. 24 Haziran’a kadar Karaziyaret mahallemizden beklentimiz gece gündüz demeden çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadan partimiz ve Cumhurbaşkanı adayımızın en iyi olması için çalışmanız ve gayret göstermenizdir”

Haber: Mustafa Kılınç

Editör: Mahmut Beyaz