Kahramanmaraş’ta soğuk havaların etkisini azaltması ve sıcak havaların kendini göstermesiyle birlikte vatandaşlar kentte bulunan çeşitli mesire alanlarına akın etti. Hafta içinin bunaltıcı stres ve gürültüsünden bulunan insanlar soluğu mesire alanlarında aldı. 15 derecelik sıcak havayı fırsat bilen Kahramanmaraşlılar aileleriyle birlikte mesire alanlarında piknik yapıp bütün haftanın yorgunluğunu atarak doyasıya sıcak havanın tadını çıkardı. Vatandaşlar tarafından sık tercih edilen yerlerden biriside Muhsin Yazıcıoğlu mesire alanında vatandaş sıcak havayı değerlendirerek mangal yapıp, gönüllerince eğlendi. Çocuklar ise oyun parklarında oyun oynayıp vakit geçirdiler. Piknik alanlarında şehrin gürültüsünden uzak bir şekilde eğlendiklerini söyleyen vatandaşlar, mesire alanlarından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Manşet gazetesi haber ekibi olarak halkın görüşlerini aldık.

İşte Röportajın ayrıntıları…

Durdu Saz

Havalar düzelmeye başladı, çok güzel gidiyor. Vatandaşlar çok memnun bu durumdan. Herkes piknik moduna girmeye başladı. kışın kapalı havadan bunalan insanlarımız güneşi görünce o stresi atmak istiyorlar. Bu yüzden herkes buralara akın ediyor.

Nazmi Yağmur

Yaz fakirin bayramıdır. Hal böyle olunca aşağı yukarı 6,7 aydan beri içeride insanlar haliyle paslandılar. Güneşinde görünce bir nebze olsun çoluk çocuk eğlenmek ve biraz hava almak maksadıyla dışarıya çıkıyor. Bende torunumla tavla oynayarak bu günü değerlendirmek istedim.

Gökhan Yağmur

Kış boyu evin içine hapis olduk. Pek bir yere çıkamıyorduk. Havanın güzelliğini fırsat bildik. Bizim için çok iyi oldu. Hafta içi yaşadığımız yoğunluğun stresini atmak istedik.

Haber: Meliha Şeyma Akçakale

Editör: Mahmut Beyaz