İl Jandarma Komutanı Albay Cafer Öz, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Sert ile birlikte Jandarma Uzman Çavuş Abdulhamit Doğan'ı baba ocağında ziyaret eden Vali Özkan, Afrin gazisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Vali Özkan, görüşme sırasında yaptığı konuşmada, "Ülkemizde yeni yetişen gençlerin vatan, millet ve bayrak sevgisiyle büyümesi, birlik ve beraberlik duygusunu taşımaları çok önemlidir. Bunlar bizi motive eden unsurlardır. Türk milletinin her ferdi bu şekildedir. Bu imanı, vicdanı ve izanı taşıyan güvenlik güçlerimiz memleketimizin, birliğinin ve bütünlüğünün güvencesidir. Şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz. Şehit ve gazilerimize ne yaparsak yapalım borcumuzu ödeyemeyiz. Şehitlik ve gazilik makamının bizim medeniyetimizde çok önemli bir yeri vardır. Bu inançla memleketin birliği ve bütünlüğü için gençlerimizi bu mücadelenin içinde görmek bize büyük bir mutluluk ve geleceğe güvenle bakmamızı sağlıyor. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.

Jandarma Uzman Çavuş Abdulhamit Doğan'da, ziyaretinden dolayı Vali Özkan'a, teşekkür ederek vatan için canlarını daima seve seve feda edeceklerini söyledi.

Afrin gazisi Uzman Çavuş Abdulhamit Doğan'a, Şehit Jandarma Er Levent Kuşoğlu İlköğretim Okulu 1/A sınıfı öğrencisi Ege Galip Gülbay, Afrin'deki terörle mücadeleyi anlatılan resim çalışmasını hediye etti.

Haber: Erdiİşbilir

Editör: Mahmut Beyaz