Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kahramanmaraş’a geldi. Çetin ve beraberindeki heyet, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, öncülüğünde Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi’ne ve Şehit Hakan Duyğal’ın ailesine ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Dernek Başkanı Yunus Karaman, şehit aileleri ve gazilerimizle bir araya gelen Vali Coşkun ve Orgeneral Çetin, vatanı, bayrağı ve milleti için canını feda eden şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet dileyerek dua etti.

Orgeneral Çetin burada yaptığı konuşmada, şehitlerin kıymetli emaneti olan ailelerinin ve gazilerin her zaman baş tacı olduğunu, devlet ve millet olarak har daim yanlarında bulunduklarını belirterek, hayırlı ve uzun ömür temennisinde bulundu.

Vali Ömer Faruk Coşkun ve Jandarma Genel Komutanı Sayın Orgeneral Arif Çetin’e ziyaretleri esnasında, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral İbrahim Koyuer, Kriminal Daire Başkanı Tuğgeneral Sinan Şen, Şehit Gazi Şube Müdürü Yarbay İbrahim Erarslan, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan eşlik etti.

Editör: Mahmut Beyaz