Ünlü Türk Pop Müziği sanatçısı Rafet El Roman, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce Suriye'nin Afrin kentindeki terör örgütlerine yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nı haberlerden takip ettiğini belirerek, "Türkiye zaten her zaman tarihi boyunca hep büyük zaferlerin ülkesidir, insanıdır, milletidir. Bu yüzden burada da yüzümüzün akıyla bu mücadeleden kurtulacağımızı umut ediyorum, zaferle ayrılacağımızı umut ediyorum" dedi.

Rafet El Roman, dün akşam Kahramanmaraş'ta bir konser verdi. Kahramanmaraş'ta konaklatan ünlü sanatçı, sabah da Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılan Yedikuyular Kayak Merkezi'ne gitti.

TÜRKİYE, BÜYÜK ZAFERLERİN ÜLKESİDİR

Burada gazetecilerle bir araya gelen Rafet El Roman, Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere de mesaj gönderdi. El Roman, şunları söyledi:

"Ülkemizin bu zor günlerinde Allah halkımızı, milletimizi, askerimizi korusun. Hepimiz büyük içinde üzüntü içerisinde izliyoruz haberleri yakinen. Ama umut ediyorum ki geleceğimiz, Türkiye'mizi halkımız için her şey iyi olacak. Ben umutlu bakıyorum, herkes böyle görsün. Hepimiz işimizin başında olmalıyız, hepimiz umut vermeliyiz, hepimiz geleceğe güzel bakabilmeliyiz ve eminim son yıllarda verdiğimiz mücadele de ülkemizi ferahlığa, huzura ve barışa ulaştıracaktır. Türkiye zaten her zaman tarihi boyunca hep büyük zaferlerin ülkesidir, insanıdır, milletidir. Bu yüzden burada da yüzümüzün akıyla bu mücadeleden kurtulacağımızı umut ediyorum, zaferle ayrılacağımızı umut ediyorum. Askerimizi, milletimizi Allah korusun. "

Kahramanmaraş'a daha öncede geldiğini ve Yedikuyular Kayak Merkezi'ne ilk defa geldiğini söyledi. Merkezin kısa sürede adını duyurmayı başardığını ifade eden Rafet El Roman, "Dün çok güzel bir konser verdik. Çok da eğlenceli ve kalabalık bir konser oldu. Bugün de buradaki kayak merkezini geziyoruz. Gittiğimiz yeleri gezeriz burası benim için sürpriz oldu, Kahramanmaraş'ta böyle bir tesis, bir kayak merkezi olduğunu bilmiyordum. Çok da kalabalık ve her hayattan, her sınıftan insanlarla karşılaştık ve nerden baksanız burada herhalde bir 10 bin kişi var" dedi.

Haber: Mustafa Kılınç

Editör: Mahmut Beyaz