31 Mart yerel seçimleri için sahaya indiği günden bu yana memleketi Kahramanmaraş’ta çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan, bu kapsamda toplumun her kesimiyle kucaklaşarak Cumhur İttifakı’na destek isteyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti Elbistan Seçim Ofisi’ni ziyaret etti. Seçim ofisi önünde oldukça yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan ve gördüğü ilgi karşısında memnun olan Ünal, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak seçim ofisine girdi. Beraberinde AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ile beraber seçim ofisi içerisinde kendisi bekleyen kalabalığa seslenen Ünal, “Elbistan’dan hep güzel haberler alıyoruz.  Samimiyetiniz, gayretiniz, çabanız için ben hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Seçim için son 10 günün kaldığını ve kalan bu sürede daha çok çalışmaları gerektiğine vurgu yapan Ünal, “Biz son 10 gün özellikle Recep Tayyip Erdoğan için çalışacağız. Son 10 gün oyumuzu daha da arttırmak için son 10 gün Cumhur İttifakı’nı Devlet Beyi, Recep Tayyip Erdoğan’ı daha da güçlendirmek için çalışacağız. Son 10 gün Cumhur İttifakı’nın gücünü Türkiye’ye göstermek için Elbistan’dan bir ses vereceksiniz. Elbistan’dan öyle bir ses vereceksiniz ki bunu Pensilvanya’daki o Deccal duyacak” şeklinde konuştu.  
“BİZ ELBİSTAN’A HİZMETKÂRIZ”

Elbistan’a her zaman hizmetkâr olduklarının altını çizen Ünal, sözlerinin devamında şöyle konuştu: “Elbistan’dan hep güzel haberler alıyoruz.  Samimiyetiniz, gayretiniz, çabanız için ben hepinize çok teşekkür ediyorum. Artık son 10 güne girdik. İlk günden itibaren bizim Elbistan’da seçim kazanmak gibi bir sorunumuz olmadı. Bu Fetö’cüler yine kafalarını çıkarmaya başladılar. Amerika’dan FETÖ’nün köpeklerinden birisi bir video yayınladı. Ekrem Dumanlı denen alçak dün yine Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Recep Tayyip Erdoğan’ı tehdit eden açıklamalar yaptı. Yani bunlar o kadar terbiyesiz, alçak, hain o kadar yüzsüz ki bunlar bu millete yaptıkları yetmiyormuş gibi çıkıp, “Karanlık dönemin artık Türkiye’de bitmesi gerekiyor” diyor. Şimdi biz ne diyoruz; biz bu mücadeleyi niye veriyoruz; 31 Mart’ta PKK’yı sevindirmeyeceğiz, FETÖ’yü sevindirmeyeceğiz. 31 Mart’ta Türkiye düşmanlarını sevindirmemek için Elbistan bu mücadeleyi veriyor. Yoksa Allah’ın izniyle biz Elbistan’a her zaman söylediğimiz gibi hizmetkârız. Elbistan’da Mehmet Gürbüz kardeşimizi tanıdınız. Onun nasıl donanımlı birikimli çalışkan olduğunu hepiniz yakından gördünüz.”
“31 MART’TA ELBİSTAN ÖYLE BİR OSMANLI TOKADI VURACAK Kİ SESİ PENSİLVANYA’DAN GELECEK”
“31 Mart’ta Elbistan öyle bir Osmanlı tokadı vuracak ki sesi Pensilvanya’dan gelecek” diyen Ünal, tek bir oyun çok kıymetli olduğunu belirtti. Ünal, “Biz son 10 gün özellikle Recep Tayyip Erdoğan için çalışacağız. Son 10 gün oyumuzu daha da arttırmak için son 10 gün Cumhur İttifakı’nı Devlet Beyi, Recep Tayyip Erdoğan’ı daha da güçlendirmek için çalışacağız. Şunu unutmayın; tek oy tek vatan, tek oy tek bayrak, tek oy tek devlet ve tek oy millettir. Tek oy çok kıymetlidir. O yüzden tek bir oy için kapı kapı gezeceğiz. Çünkü sandıkta o tek bir oyun kıymetini çok iyi bileceğiz. Bugüne kadar çok iyi çalıştınız ama son 10 gün daha bir gayretle çalışacaksınız. Son 10 gün Cumhur İttifakı’nın gücünü Türkiye’ye göstermek için Elbistan’dan bir ses vereceksiniz. Elbistan’dan öyle bir ses vereceksiniz ki bunu Pensilvanya’daki o Deccal duyacak.  Elbistan böyle bir tavır koyacak. Elbistan 31 Mart’ta öyle bir cevap verecek ki Allah’ın izniyle bu milletin üzerine hesap yapanlara Elbistan öyle bir Osmanlı tokadı vuracak ki sesi Pensilvanya’dan gelecek. Mesele memleket meselesi bunu unutmayalım. Mesele 31 Mart gününü bekleyen 31 Mart günü acaba Cumhur İttifakı zayıflayacak mı? Acaba Recep Tayyip Erdoğan zayıflayacak mı? Acaba Devlet Bahçeli zayıflayacak mı diye bekleyen o akbaba sürüsüne en büyük en güzel cevabı vereceksiniz” ifadelerini kullandı.


“YENİ ZELANDA’DA İÇİMİZ YANDI”
Sözlerinin devamında Yeni Zelanda’da yaşanan olayla ilgili konuşan Ünal, 50 Müslüman’ın şehit edilişiyle birlikte içlerinin yandığını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la beraber ilerleyen 5 yılda durmadan koşacaklarını anlatan Ünal, “Bakın Yeni Zelanda’da biliyorsunuz bir Faşist, Irkçı terörist bir camiye girdi ve 50 tane Müslüman’ı şehit etti. İçimiz yandı.  Peki, bu terörist yazdığı manifestosunda hedefine kimi koydu? Recep Tayyip Erdoğan’ı koydu. Peki, neden Türkiye’yi ve Recep Tayyip Erdoğan’ı hedeflerine koyuyorlar? Türkiye’yi zayıflatmak, Türkiye’nin diz çökmesi, Türkiye’nin baş eğmesi için bunu yapıyorlar. Şimdi biz her il her içe geziyoruz. Ben Tayyip Beyin talimatı ile Türkiye’yi geziyorum. Son 10 gün yapılacak olan çalışmaları anlatıyorum. Dün Malatya’daydım, Darende’deydim, akşam Pazarcık’a uğradım. Şimdi Elbistan’dayız. Bütün illerimiz bütün ilçelerimiz ayakta. Şimdi evladı Mahir Ünal olan Elbistan bu yarışta geri kalır mı? O yüzden sizden son 10 gün çok güzel bir çalışma istiyorum. Allah’ın izniyle Mehmet Gürbüz ile beraber Büyükşehir’de Hayrettin Güngör ile beraber Ankara’da bizlerle Cumhurbaşkanımızla beraber önümüzdeki 5 yıl durmadan koşacağız” dedi. 
“ELBİSTAN’IMIZIN EKMEĞİNİ, AŞINI, İŞİNİ DAHA DA ARTTIRACAĞIZ”
Elbistan’ın ekmeğini, aşını, işini daha da arttıracaklarına dikkat çeken Ünal, son olarak sözlerine şunları ekledi: “Biz Elbistan’ımızda bugüne kadar gençlerimizin işsiz kalmaması için gençlerimize sahip çıktık. Ama şimdi Elbistan’ımızın bir üretim merkezi, bir cazibe merkezi Elbistan’ımızın Organize Sanayi Bölgesiyle, Elbistan’ımızın Özel Yatırımcıların oluşturduğu yeni iş gücüyle Elbistan’ımızın ekmeğini aşını işini Allah’ın izniyle daha da arttıracağız. Buna kimin gücü var? Bunu hükümetimizle, milletvekillerimizle, devletimizle, belediyemizle beraber yaparız. Biz ne diyoruz; üçlü olsun güçlü olsun. Ankara, Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Belediyesi üçlü güçlü bir şekilde yoluna devam etsin diyoruz.”


Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz