Açılışta konuşan Kadir Can Şentürk, şu ifadelere yer verdi: Ağabeyim Yusuf Emre Şentürk ile bu girişimdeki hayalimizi gerçekleştirmekten gurur duyuyoruz ev “Umran Oto Ekspertiz Türkiye’de 9. Yılını kutlamaktadır ve Türkiye’ye oto ekspertizini getiren ilk kurumdur. Türkiye’nin bir çok yerinde aktif ve faal bir şekilde çalışmaktadır. Türkiye’nin en çok oto ekspertiz yapan firmasıdır. Bunun yanında Koç finans, sahibinden.com, wowwo, araba.com gibi firmalarla kurumsal anlaşmaları mevcut. Ayrıca şehit ailelerine ve gazilere oto ekspertizi ücretsiz yapan tek kurumdur.

Umran Oto binlerce araca ekspertiz yapmış “Uzmanlaşmış Kadro”suyla sürekli gelişen ve ekibini sürekli büyüten, alıcı ve satıcının, iki tarafında birlikte gönül rahatlığıyla güven duyduğu ve kimsenin madur edilmediği, sözünün ve raporunun maddi manevi arkasında duran, böylesine riskli ve servislerin dahi yapmaktan çekindiği bir işlemi kurumsal anlamda kendisine meslek edinmiş ve bunu başarmış, Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve asla taklit olmayan, konusunda yetkili servislerden bile daha etkili, 2. El araçlara, tarafsız ve garantili ekspertiz raporu düzenleyen bağımsız bir kuruluştur. Biz bu kuruluşun bir parçası olmaktan gururluyuz ve bu hizmeti Kahramanmaraş’a kazandırmaktan onur duyduk. Bu işletmeyle Kahramanmaraş’a 63. şubesini açarak yolumuza devam ediyoruz.

Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz açılışımıza katılan başta Kahramanmaraş Ak Parti İl Başkanı Av. Fırat Görgel, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkan Necati Okay, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Kibar, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu, Kahramanmaraş Balkan Türkleri Dernek başkanımız Sn. Selçuk Kurtsatar beye, Kahramanmaraş Türk Ocağından bana yoldaş olan kardeşlerime, TÜMKİAD Kahramanmaraşımızın üyelerine, Sivil Toplum kuruluşlarının güzide temsilcilerine ve bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarımıza canı gönülden teşekkür ederiz.”

Editör: Mahmut Beyaz