Kahramanmaraş Berber Kuaför ve Güzellik Salonları Odası’nda seçim heyecanı yaşanıyor. Önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek olan seçim için başkanlığa aday olan isimler netleşmeye başlarken, bu kapsamda mesleğin simge isimlerinden olan Şaban Uçar, Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen ve birbirinden usta isimlerin katıldığı organizasyonla başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Çeşitli sahne şovlarının ve bilgilendirici sunumların yer aldığı toplantıda başkan olması durumunda neler yapacaklarını anlatan Uçar, “Her daim sizlere elimizi uzattık. Sizlerin de bize elinizi uzatmasını istiyoruz. Sizlerden destek bekliyorum ve adaylığımı açıklıyorum” şeklinde konuştu.

“SİZLERDEN DESTEK BEKLİYORUM”
Uçar, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Bu tür hizmet ve etkinliklerimizin devam etmesi için mesleğimizin, sanatımızın bir adım daha ileriye gidebilmesi için ara vermiş olduğum oda başkanlığına sizlerin desteğiyle tekrar adayım. Ben sizlerden hiçbir zaman kopmadım.  Her konuda elimden geldiğince sizlere destek olmaya gayret ettim. Sizin salonlarınız da ki eksikliklerde, ekipman eksikliklerinizde işyeri eksikliklerinizde her zaman yanınızda olmaya gayret ettik. Her daim sizlere elimizi uzattık. Sizlerin de bize elinizi uzatmasını istiyoruz. Sizlerden destek bekliyorum ve adaylığımı açıklıyorum. 

“BENİM YÖNETİM EKİBİM SİZLERSİNİZ”
Yönetim ekibimde kimlerin yer aldığını soruyorsunuz; benim yönetim ekibim sizlersiniz. Ben sizlerle varım. 2 yıllık oda çalışmalarımız neticesinde büyük hizmetlerimiz oldu. Yaptığımız çalışmalarımızı ise kıt imkânlarla gerçekleştirdik.

“SİZLERİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYE ÇALIŞTIK”
Mesleğimizin temsil noktasında sizleri en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık bundan sonrada en iyi şekilde temsil etmeye gayret göstereceğiz. Sizlere şunu yapacağım, bunu yapacağım diye boş vaatler vermek istemiyorum ama mesleğimizi en iyi şekilde temsil etmek adına çok çeşitli çalışmalar yapacağıma emin olabilirsiniz. Mesleğimiz itibar kazandı. Eskiden berber ve kuaförler tatil yapamazdı ama şimdi biz bu sorunları görerek, kendimize tatil günü kararı aldık ve tüm kentte bu karara uyum sağladık.”

Festival niteliğindeki organizasyona; Milli Takım Kaptanı, Erkek Saç Kesim Stilisti Murat Dağlı, Güzellik Uzmanı Rüya Masal Coşkun Tuna, Makeup Artist Şükran Tokuş, Türban Tasarımcısı Ayşe Doğan, Renklendirme uzmanı Ömür İncili, Saç Topuz Tasarımcısı Fatih Alımcı ve çok sayıda erkek ile kadın kuaförü katıldı.

Haber: Emre Akkış  

Editör: Mahmut Beyaz