Yeni sezonda şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan Türkoğlu Belediyespor, çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

 

2016-2017 Futbol sezonunda Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Büyükler Liginde mücadele edecek olan Türkoğlu Belediyespor, geçtiğimiz günlerde sezon açılışını gerçekleştirmişti.  Yeni sezonda Kahramanmaraş 1. Amatör Küme takımlarının içinde şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan Belediyespor’a başarılı antrenör Hasan Balkan getirilmişti. Hasan Balkan yönetiminde sezona hazırlanan mavi-beyazlılar, çalışmalarını haftanın belirli günlerinde Beyoğlu Spor Kompleksi’nde sürdürüyor.

 

‘ALT YAPI BİR KULÜP İÇİN OLMAZSA OLMAZ’

Türkoğlu Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Akkaya, Öncelikle sağlam bir alt yapı oluşturmayı amaç edindiklerini söyledi. Türkoğlu Belediyespor’un her türlü tesise sahip olduğunu kaydeden Akkaya, “İlçemize kazandırılan tesisler sayesinde Türkoğlu Belediyespor bir futbolcu fabrikası haline gelecektir. Bizim Kulüp olarak önceliğimiz alt yapıdır. Bunun içinde ilçedeki Beden Eğitimi Öğretmenlerle istişare ederek bize yetenekli futbolcuları yönlendirecekler. Bunun için çalışmalara başladık. Alt yapı bir Kulüp için olmazsa olmaz. Kulüp yönetimi olarak uzun vadeli bir çalışma içerisine girdik. Bu çalışmamızda bize en güzel desteği ise nitekim Belediye Başkanı Osman Okumuş veriyor. İnşallah Başkanımız’ın desteği hedeflediğimiz projeleri hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

 

‘HEDEFİMİZ BAL’A YÜKSELMEK’

Türkoğlu Belediyespor antrenörü Hasan Balkan, iyi bir kadro kurduklarını bu kadro ile de şampiyonluğa ulaşacaklarını söyledi. Balkan, “Öncelikle Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a takıma verdiği destekten dolayı teşekkür ederim. Geçtiğimiz aylarda bu takımı çalıştırmam için bana teklif geldi. Bende seve seve bu teklifi kabul ettim. Çünkü Türkoğlu spor camiası büyük bir camia. Takımın bulunduğu konuma yabancı bir antrenör değilim. Dolayısıyla bu ligi bilen bir antrenörüm. Ligde de futbolcuları tanıyorum. Gerekli transferlerimizi de bu doğrultuda yapmış bulunuyoruz. Geçtiğimiz sezon ki iskelet kadrodan da bazı futbolcularımızla yeniden anlaştık.  Böylelikle çalışmalarımıza start verdik, yaklaşık bir aydan bu yana yoğun bir tempo ile sezona hazırlanıyoruz. Takımımız genç ve koşan bir ekip hüviyetine büründü. Bunu oynadığımız hazırlık maçlarında görüyoruz. Hedefimiz bu Ligde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige yükselmektir. Takımımızda bunu başaracak güce sahip. İnşallah lige iyi bir başlangıç yaparak sezon sonunda da bize güvenenleri mahcup etmeyerek Bölgesel Amatör Lige yükseleceğiz” dedi.

 

TAKIMIN GOL SİLAHI ‘KURTOĞLU’

Türkoğlu Belediyespor’un gol yollarında ki isim ise Muammer Kurtoğlu olacak. Mavi-beyazlıların 10 yıldır formasını terleten Kurtoğlu, yeni sezonda da gollerine devam edecek. Takımla birlikte çalışmalarını sürdüren Kurtoğlu antrenmanda da attığı gollerle lige hazır olduğunu gösteriyor.

 

Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz