Türkoğlu Belediyesi tarafından, Selçuklu Mimarisi motifleriyle tasarlanmış, Modern Yeni Belediye Hizmet Binası 15 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 11.00 ‘ da Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve tüm Milletvekillerinin katılımı ile düzenlenecek olan törenle açılışı gerçekleştirilecektir.
Açılış hakkında konuşma yapan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Göreve geldiğimiz ilk gün, en büyük eksikliklerimizden biri olan ve aynı zamanda yıkım kararı verilen eski belediye hizmet binamızın yerine, ilçemiz Fatih Mahallesi, Mahir Ünal Caddesi üzerinde bulunan 8 dönümlük alan içerisine modern yeni belediye hizmet binasını tamamladık, geçtiğimiz Pazartesi gününden itibaren yeni hizmet binamızda hizmet vermeye başladık” diyerek konuştu.
'BELEDİYE BİNALARI BİR İLÇENİN VİTRİNİDİR'
Türkoğlu’nun şanına yakışır belediye binamızın açılışını 15 Ekim 2016 Cumartesi saat 11.00’da gerçekleştireceğiz diyerek konuşan Başkan Okumuş; Belediye binaları bir ilçenin vitrinidir. Oralar belediye başkanlarının, meclis üyelerinin kaldığı yerler değildir. Bu binayı yapmamızın gayesi Türkoğlu’muzun onuruna şanına ve 70 bin nüfusuna yakışacak belediye binası yapmak. Orası Türkoğlu'lu vatandaşlarımızın gurur kaynağı bunun içinde Osmanlı motifli, Selçuklu mimarisinden önümüzdeki 50 yıla hitap edecek güzel bir eser kazandırdık, diyerek sözlerine şöyle devam etti.
'AÇILIŞIMIZA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR'
Bu vesile ile tüm Kahramanmaraş ve Türkoğlu’nu hemşerilerimi ilçemize yakışacak yeni Belediye Hizmet Binamızın açılışına davet ediyorum” dedi.
Haber Merkezi
 
Editör: Mahmut Beyaz