Kalitesi, verimliliği, alanında uzman personelleriyle onlarca yıldır Türkiye’nin iletişim rolünü üstelenen güçlü altyapısıyla verdiği hizmetle vatandaşın vazgeçilmez GSM operatörü konumunda bulunan Turkcell’de nöbet değişimi oldu. Gaziantep Bölge Müdürü olarak görev yaptığı sürede birbirinden başarılı işlere imza atan ve Turkcell’in bölgedeki etkinliğini daha da arttıran İlker Örs, İstanbul Batı Marmara’dan Sorumlu Bölge Müdürü olarak atandı. Örs’ten boşalan göreve ise yine uzun bir süredir Antalya Bölgesinde görev yapan Mehmet Yılmaz atandı.

Yapılan değişikliklerin ardından Turkcell’in bölgedeki en büyük iş ortaklarından biri olan Deka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Deveboynu tarafından Örs için veda yemeği verildi. Özel bir restoranda gerçekleşen yemeğe; Arslan Deveboynu’nun yanı sıra Deka Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Deveboynu, Turkcell Dağıtım Merkezi (TDM) Müdürleri ile Turkcell Satış Yöneticileri Savaş Tuluk, Gökhan Canbolat, İlkay Atik, Serkan Genç, Kağan Özlü katıldı.

ÖRS’TEN DEVEBOYNU’NA BAŞARI PLAKETİ!
Birbirinden renkli görüntülere sahne olan yemekte İlker Örs, çalıştığı süre boyunca Turkcell’deki iş ortaklığında ciddi kazanımlar elde eden Arslan Deveboynu’na bir başarı plaketi takdim etti. Bunun üzerine Arslan Deveboynu’da İlker Örs’e emeklerinden ötürü bir teşekkür plaketi takdim etti.

VEDA YEMEĞİNDE SELAHATTİN CESUR SÜRPRİZİ!
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte Bağlama Üstadı Mehmet Bağlar’ın konuğu olarak Ünlü Arabesk Üstadı Selahattin Cesur’da katıldı. Birbirinden güzel ve özel şarkılarını seslendiren Cesur, yemeğe katılanlardan büyük alkış aldı. Ayrıca Bağlama Üstadı Mehmet Bağlar’da çaldığı bağlama ile katılımcıları adeta mest etti.

“ÇOK ÖNEMLİ BİR İŞ ORTAKLIĞI YAPTIK”
Düzenlenen yemek programında duygu ve düşüncülerini ifade eden İlker Örs, “Arslan bey ve ekibine böyle güzel bir organizasyon düzenledikleri için çok teşekkür etmek istiyorum ekiplerimiz hep birlikte buradalar. Biz Arslan Bey ile tam 2 buçuk yıldır bu sahalarda göğüs göğse savaştık ve çok önemli bir iş ortaklığı yaptık. Benim bölgem adına çok değerli işler yapıldı. Başta şahsı olmak üzere Abdullah Bey’e de yine çok teşekkür ediyorum. TDM de bizlere çay verenlerden, depocusuna hepsine çok teşekkür ediyorum. Onlar benim kahrımı çok çektiler. Bu ödülü ben kendimden bir hatıra olarak Arslan Bey’e takdim etmek istedim. Daha da çok ödüller alacağına ben inanıyorum. Bu başarılar devam etsin ve çok güzel günler göreceğiz umarım” dedi.

“İLKER BEY BİZLER İÇİN TÜM DESTEĞİNİ VERDİ”
Deka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Deveboynu ise, “İki buçuk yıl önce İlker müdürümüz bölgeye geldiğinde yedi tane ilimiz de tüm müdür arkadaşlarımız ile birlikte çok güzel işler çıkardık. Kendisi evinden ailesinden uzak kaldı. Bu çok kolay bir iş değil. Bizler için İstanbul’dan verilebilecek tüm desteği verdi. Kendisine bu performansından dolayı çok teşekkür ediyorum. İlker Müdürümüz işi ile çok bütünleşmiş ayrıca da çok özverili bir insan. Kendisi bundan sonraki süreçte İstanbul’da çalışmalarını sürdürecek. İlker Müdürümüze yeni işinde yürekten başarıları diliyorum” ifadelerini kullandı.

“HEP BİRLİKTE ÇOK BAŞARILI OLACAĞIZ”
Gaziantep Bölge Müdürü olarak atanan Mehmet Yılmaz’da, “Böyle büyük bir aileye katıldığım için çok heyecanlıyım. Çok mutluyum ama aldığım sorumluluğunda farkındayım. Gerçekten iş gelebileceği en üst noktaya gelmiş. Hep birlikte bu süreci korumaya ve daha ileriye götürmeye çalışacağız. Ben de İlker müdürüme geldiğim günden beri bana verdiği destekten dolayı. Bana kendimi çok değerli hissettirdiği için, bu görevi başarılı bir yerde bıraktığı için çok teşekkür ediyorum. Umarım hep birlikte çok başarılı olacağız” şeklinde konuştu.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz