Kalitesi, verimliliği, alanında uzman personelleriyle onlarca yıldır Türkiye’nin iletişim rolünü üstelenen güçlü altyapısıyla verdiği hizmetle vatandaşın vazgeçilmez GSM operatörü konumunda bulunan Turkcell'de kampanyalı cihazlara deyim yerindeyse yok satıyor.  Turkcell'in Kahramanmaraş ve bölgesindeki en güçlü iş ortağı olan Deka'nın Turkcell mağazalarında yapılan inanılmaz kampanyalar telefon almak isteyen binlerce vatandaşı cezbediyor.

"EKİM AYI İTİBARİYLE CİHAZLARDA YENİ KAMPANYALAR VAR"
Konuyla ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulunan Deka Turkcell Mağazaları Genel Koordinatörü Recep Bilgiç, Şu anda telefon sektörü hareketli durumda. Yeni yeni modeller çıkıyor. Yakında İphone'nin yeni modelleri gelecek. Ekim ayı itibariyle cihazlarda yeni kampanyalar var. Peşin fiyatına 12 ay taksit imkânları telefonlarımız var. Yine peşin alımlarda özel indirimler var. Bu ay yoğun kampanyaların olduğu bir ay. Aktivasyon olarak faturalı hatlarda inanılmaz cazip kampanyalar var. Şu anda 29 TL'ye 500 dakika 500 GB internet veriyoruz. Geçmişte böyle bir tarife çıkmamıştı. Şu anda diğer rakip operatörlere göre fark yaratan bir tarife. Hem Turkcell kalitesinde hem de 29 TL'ye geliyor. Ayrıca diğer farklı cazip tarifelerimizde var. Yani aslında şu an Turkcell mağazalarına uğramanın tam zamanı. Hem cihaz taksitleri yönünden hem de faturaları hat teklifleri yönünden güzel teklifler var. Yeni telefon aksesuarlarımız geldi. Mağazalarımıza yeni kılıflar geldi. Bunları gelip müşterilerimiz birebir deneyimleyebilirler" şeklinde konuştu.

“MAĞAZALARIMIZDA MÜŞTERİLERİMİZ CİHAZLARI BİREBİR DENEYİMLEYEBİLİYORLAR”
Turkcell mağazalarında vatandaşların ilgilendikleri cep telefonları birebir deneyimleyebildiklerini söyleyen Bilgiç, “Şu an Turkcell mağazalarımız 1,5 yıl önce dekorasyondan geçti ve dekorasyonla birlikte mağazalarımız daha dijital hale geldi. Burada Kahramanmaraşlı müşterilerimiz cihazları birebir deneyimleyebiliyorlar. Yani her mağazamızda yaklaşık 50 tane müşterilerimizin canlı olarak inceleyebileceği cihazlar mevcut. Aynı şekilde yeni nesil teknoloji ürünleri olan yüksek ses kaliteli kulaklıklar, oyun konsolları, çocuklar için çocuk saatleri gibi ürünlerde mevcut. Bunları da büyük ölçüde müşterilerimiz mağazalarımızda deneyimleyebiliyorlar. Ayrıca mağazalarımızdan dijital ekranlardan da ürünlerin özelliklerine bakabiliyorlar. Yani müşterimiz ilgilendiği bir cihazın ekranında o cihazın teknik özelliklerini görebildiği gibi fiyat yansımaları hakkında da bilgi sahibi olabiliyorlar” diye konuştu.

“ETKİNLİKLER DÜZENLİYORUZ”
Turkcell mağazalarında dönem dönem müşterilerin ilgisini çekecek etkinlikler düzenlediklerini ve hediyeler dağıttıklarına dikkat çeken Bilgiç, şunları kaydetti: “Firma özelinde bizim Turkcell’e bağlı çalıştığımız için bir kampanya yapma şansımız ne yazık ki yok. Turkcell tarafından sunulan kampanyaları mağazalarımızda müşterilerimize sunabiliyoruz. Ama özel promosyonlarımız oluyor. Mesela geçtiğimiz günlerde Anadolu Apartmanı altındaki mağazamızda alışveriş yapsın yapmasın müşterilerimize hediyeler verdik. Kendimiz böyle bir heyecan yaptık. Bu şekilde de mağazamıza giriş sayılarında da 3 kat artış oldu. Bir etkinlik çalışması yaptık.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz