Küçük yaşta çocukların sağlıklı, başarılı sporcu olabilmeleri ve sosyal aktivitelerini artırmak amacıyla Kahramanmaraş’ta İşadamı Mehmet Atcı tarafından geçtiğimiz yıllarda açılan ATC Futbol Okulu, yeni sezon hazırlıklarına start verdi.  06-16 yaş grubu çocukların eğitim gördüğü futbol okulunda futbolcular yetenekleriyle göz doldururken, TÜFAD Başkanı Mesut Çanak Yardımcısı Ejder Orak ile birlikte ATC Futbol Okulu’na bir ziyaret gerçekleştirerek yeni sezon öncesi başarı dileğinde bulundu. ATC Futbol Okulu Başkanı Mehmet Atcı, Çanak ve Orak’a ziyaretleri için teşekkür etti.

ALT YAPI ÖNEMLİDİR

TÜFAD Başkanı Mesut Çanak burada yaptığı açıklamada, “Spor alışkanlığının küçük yaşlarda kazandırılması büyük önem taşıyor. İlimizde ATC Futbol Okulu da alt yapının temelini küçük çocuklarımıza aşılıyor. İnşallah buradan çıkacak sporcular başta Kahramanmaraşspor ve diğer takımlarda forma terletecektir. Sporcularımıza ve Teknik heyete başarılar dilerim” dedi.

GELECEĞİN YILDIZLARI BU OKULDA YETİŞECEK

ATC Futbol Okulu Antrenörü Ömer Gök, ise TÜFAD ailesinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu: “Pandemi döneminin ardından spor okulumuzda öğrencilerle yeniden buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerin zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkıda bulunmak, yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla yaz spor okullarına devam ediyoruz. Eğitim-öğretim yılının sona erdiği bu dönemde çocuklarımızın hoş vakit geçirmelerini sağlamak için çalışıyoruz. Bizlere güvenen ve okulumuza teveccüh gösteren ailelerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın her alanda daha nitelikli ve eğitimli olmaları için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Geleceğin yıldızları inşallah bu okulda, emin ellerde yetişecek.”





 

Editör: Mahmut Beyaz