Kurban bayramı nedeniyle Onikişubat Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ilçenin tertemiz bir bayram geçirmesi yönünde özel olarak görevlendirilip, görevlerini layıkıyla yaparak 24 saat iş başındaydılar. Bu kapsamda Onikişubat Belediyesi, yoğun mesai yapan ve ilçenin her köşesine ulaşmaya çalışan ve vatandaşların güzel bir bayram geçirmesine vesile olan, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personellerine çalışmalarından dolayı teşekkür mahiyetinde 400 adet erzak paketi dağıttı.

KALICI OLAN DOSTLUKLARDIR’

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, çalışmalarından dolayı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personelini kutlayarak şöyle konuştu: “Onikişubat Belediyesi olarak bizim nezdimizde en değerli personel sizlersiniz. Belediyemizin imajını güzelleştiren, kamuoyumuz nezdinde itibarımızı yükselten, gayretleri ve çalışmalarıyla Onikişubat Belediyemize itibar kazandıran personel sizlersiniz. Bu memleketin güzelliği, temizliği ve imajı için gayret gösteren sizler için, bizlerde, sizlerle olmak, sizin bu gayretlerinize bir karşılık vermek bakımından küçükte olsa hediyeler vermeye devam ediyoruz ve edeceğiz İnşallah. Makamlar, mevkiler gelip gider, görevler biter ama kalıcı olan dostluklardır, gönül muhabbetidir. Eğer karşılıklı olarak gönül muhabbeti içinde olursak, birbirimize herhangi bir karşılık beklemeden güzel duygular beslemişsek kalıcı olan onlardır” dedi.

İLÇE DAHA DA GÜZELLEŞECEK

Belediye Başkanı Mahçiçek, personelin çalışmalarında kolaylıklar sağlayacaklarını belirterek; “ Böyle gayretle çalışmaya, güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Bu belediyenin başarılarını kıskananlar ve çekemeyenler olacaktır ama bu belediye sizlerle beraber her geçen gün memleketi daha da güzelleştirecek, daha da yaşanır bir hale getirecektir” sözleriyle personelin, çalışırken can güvenliğine ve sağlığına da dikkat etmeleri gerektiği uyarısında bulunarak, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz