2005 yılında Deka Medya Grup bünyesinde kurulan ve kuruluşundan bu yana gerek sayfa sütunlarında, gerekse de marasmanset.com adlı internet sitesinde vatandaşlara en sıcak bilgileri aktaran ve Kahramanmaraş’ın 12 sayfa yayın yapan ilk basın kurumu olma özelliğini taşıyan Manşet Gazetesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan “Şehir Meydanı” projesi kapsamında uzun yıllardır hizmet verdiği İl Özel İdare Binasının yıkılacak olmasından dolayı taşınmak zorunda kaldı.

Bu çerçevede Kahramanmaraş’ın en işlek caddelerinden olan Cumhuriyet Bulvarı üzerindeki Laleli Sitesi A Blok 1. Kata taşınan Manşet Gazetesi, anlık haberlerini okurlarına artık buradan ulaştıracak.

MANŞET GAZETESİ VE RADYO FRESH YİNE AYNI YERDE
Öte yandan 2001 yılında yine Deka Medya Grup bünyesinde kurulan bir başka yayın kuruluşu olan, 99.1 frekansıyla; kültür, sanat, eğlence, özel konuk ve özel programlarıyla insanların hayatına renk katan Radyo Fresh’te “Şehir Meydanı” projesi kapsamında yıkılacak olan İl Özel İdare Binasından taşındı. Kahramanmaraş’ın sevilen radyosu Radyo Fresh, bundan sonraki yayın hayatını tıpkı Manşet Gazetesi gibi Cumhuriyet Bulvarı üzerindeki Laleli Sitesi A Blok 1. Katta sürdürecek.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz