Ekinözü ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılan Erkoç, önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin 24 Haziran seçimlerine kilitlendiğini, eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında farkı Manşet Gazetesine anlatan Erkoç: “Ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçmekte. 24 Haziran seçimleri var. Final seçimi var aslında. Türkiye 2002 yılından bu yana restorasyon yapılmakta. Türkiye’yi devir aldığımızda Türkiye’de yıkım vardı. Ekonomi de, alt yapıda, üst yapıda birçok konuda Türkiye zor durumdaydı. 2002 yılından bu yana ülkemiz her alanda çok önemli bir restorasyon gördü. Saygıdır Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki AK kadrolar önemli çalışmalar yaptı” ifadelerini kullandı. 
GÜÇLÜ DESTEK ÖNEMLİ
Türkiye’nin asla ve asla kazanımlarını kaybetmeyeceğini AK Kadroların bunun için çalıştığını ifade eden Erkoç şöyle konuştu: “Türkiye’mizin tam anlamı ile düze çıkabilmesi için Türkiye’miz de ki yeni sistem ile birlikte daha büyük atılımlar yapabilmesi için 24 Haziran’da güçlü bir desteğe ihtiyaç var. Şu ana kadar olan kazanımların güçlü devam edebilmesi için güçlü hükümete ve güçlü reise ihtiyaç var. Bundan dolayı vatandaşlarımızdan destek istiyoruz. Vatandaşlarımızın teveccühünün artarak devam ettiğini görüyoruz. Hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekilliği oyunda Kahramanmaraş’ta tarihi sonuçlar alacağımız inancındayım. 
VATANDAŞLARIMIZI BUNUN FARKINDA
Recep Tayyip Erdoğan’ın takımına Kahramanmaraş’ta çok büyük bir destek ve teveccüh olacağı inancındayız. 7 vekilimiz var. En az bu 7 vekili koruyacağımız inancındayım. Tabi 8’de 8 yapmanın da gayreti içinde çalışıyoruz. Vatandaşımızda inanın, çok büyük teveccüh göstermekte. Biz minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz, Kahramanmaraş’ın güzel insanlarına. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak AK Partili bir belediye başkanı olarak vatandaşlarımızın omuzlarımızdaki vebal ve sorumluluğu biliyoruz. Bunun içinde daha güçlü bir duruş gösterme gayretindeyiz. Her alanda tüm ilçelerimizde yoğun çalışma içerisindeyiz”
Haber: Mustafa Kılınç

Editör: Mahmut Beyaz