Kahramanmaraş’ta mimar olarak yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren, son olarak ise 31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimi’nde, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Cumhur İttifakı’nın Onikişubat Belediye Meclis Üyesi adayı olan Ejder Susaçan, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Başta Cumhur İttifakı’nın Onikişubat Belediye Başkan Adayı olan ve yeniden göreve seçilen Hanefi Mahçiçek ile birlikte yoğun bir seçim sürecini geriden bırakan Ejder Susaçan, Onikişubat Belediye Meclis Üyesi seçilmiş ve mazbatasını alarak göreve başlamıştı. Yoğun geçen seçim stresinin ardından çalışmalarını sürdüren Susaçan, doğup büyüdüğü Akçakoyunlu Mahallesi’nde kurban kesip, mahalle halkı ve yakınlarını öğle yemeğinde bir araya getirdi. Düzenlenen yemek programına Onikişubat MHP İlçe Başkanı Müfit Dal, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı, belediye meclis üyeleri ve Susaçan’ın yakınları katıldı.

“ÖNÜMÜZDEKİ 5 YIL GÜZEL İŞLER YAPACAĞIMIZDAN HİÇBİR ŞÜPHEMİZ YOK”

Yemek programı sonrası açıklamalarda bulunan MHP Onikişubat Meclis Üyesi Ejder Susaçan, 5 yıllık görev süresinde önemli çalışmalara imza atacaklarını kaydederek, “Rabbime hamd olsun bugünleri gösterdi bizlere. Tüm hemşerilerimizin ve mahalle halkımızın desteğiyle Onikişubat Meclis Üyesi seçildim. Allah hepinizden razı olsun. Bu kardeşiniz sizlere layık olmaya çalışacak. Yüce Rabbim çıktığımız bu yolda hepimizin yardımcısı olsun. Benim sizden hiçbir farkım yok. Bu görev benim için her zaman şeref ve onur madalyası olacaktır.

Aday olduğumuz günden  beri hiçbir zaman şüphe duymadık, her zaman ileriye doğru baktık. 4 aylık seçim sürecinde başta milletvekillerimiz, AK Parti ve MHP il başkanlarımıza, Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek’e, Onikişubat MHP İlçe Başkanı Müfit Dal’a, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı’ya ve bize gönlünü açan değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde herkes Hz. İbrahim'in kıssasında olan karınca gibi bu başarıya su taşıdı. Önümüzdeki 5 yıl, Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek öncülüğünde güzel işler yapacağımızdan hiçbir şüphemiz yok. Kimseyi ayırt etmeden hizmet edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz