24 Haziran’da yapılacak olan 27. dönem milletvekilliği seçimine sayılı günler kala adaylar çalışmalarını sürdürüyor. 21 Mayıs’ta aday listelerinin açıklanması sonrası Kahramanmaraş listesinde MHP’den 4’üncü sırada yer alan Sermet Yıldız, dur durak bilmeden kapı, kapı dolaşarak partisi adına oy istiyor. Seçim startının verilmesi ile birlikte her gün halk ve esnaflar ile iç içe olan MHP’li aday Yıldız, seçmenlere yapamayacakları hiçbir sözü vermiyor. Milletvekili seçilmeleri halinde kapılarının tüm Kahramanmaraş halkına her zaman açık olacağının altını çizen Yıldız, şu partili veya bu partili diye ayrım yapmadan hizmet vereceklerini belirtti. Seçim çalışmalarını genelde Kuzey ilçelerinde sürdüren Yıldız’a vatandaşlar da yoğun ilgi gösteriyor.

GENEL BAŞKANIMIZ HER ZAMAN ÜLKE ÇIKARLARINI ÖN PLANDA TUTMUŞTUR

“Genel Başkanımızın 15 Temmuz hain FETÖ darbe teşebbüsünün karşısında ortaya koymuş olduğu, merkezinde Türk Devleti ve Türk milleti olan irade, yüce Türk milletinin her kesiminden büyük teveccüh ve takdir görmüştür” diyen Yıldız, “Genel Başkanımızın, ‘Önce ülkem, sonra partim ve ben’ düsturu ile izlediği politikalar sayesinde Türkiye'nin önü açılmıştır. Sayın Bahçeli her zaman ülke çıkarlarını ön planda tutmuştur. Türkiye'nin zor günlerden geçtiği bu dönemde de Devlet Bahçeli yine devlet adamlığını konuşturmuş ve Türkiye'yi kaosun ortasından tutup çıkartmıştır. 24 Haziran seçimleri hayati önem taşımaktadır. Ülkenin bekası için, geleceği için 'Cumhur İttifakı’nı Genel Başkanımızın emir ve talimatları doğrultusunda, kayıtsız şartsız olarak desteklemek zorundayız. Her şey ülkemizin ve milletimizin geleceği içindir” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ AÇISINDAN ÖNEMLİ

Cumhur İttifakının Türkiye’nin geleceği açısından önemine dikkat çeken MHP Milletvekili Adayı Sermet Yıldız, “24 Haziran tarihinde yapılacak seçimlere Sayın Genel Başkanımızın mimarı olduğu 'Cumhur ittifakı' adı altında gireceğiz. Yapılacak seçimlerde MHP olarak bizler Cumhurbaşkanlığı'nda ittifak adayımız olan Sayın Erdoğan'a oy vereceğiz. Milletvekilliği seçimlerinde ise kendi partimize oy kullanacağız. Cumhur İttifakı’nın en iyi sonucu alması için bütün gayretimizle çalışıyoruz. Biz bunu yaparken, AK Partili vatandaşlarımızdan da, MHP'nin TBMM’de güçlü şekilde temsil edilmesi için milletvekilliğinde MHP'ye oy vermelerini istiyoruz. Cumhur İttifakı, iç ve dış tehditlerin bertaraf edilerek, Türkiye'yi aydınlık yarınlara sağ salim ve güçlü şekilde taşımaya yöneliktir. Cumhur İttifakının önü açık, Türkiye'nin geleceği aydınlıktır” şeklinde konuştu.

HEP HALKIMIZIN İÇİNDE OLACAĞIZ

Seçime sayılı günlerin kaldığını ve bunun içinde çok çalışmak gerektiğini ifade eden Yıldız, “Ben daha aday adayı iken Partideki diğer aday adayı arkadaşlarımızla birlikte sanki adaymış gibi sahalara indik. Aday listelerimizin açıklanması sonrası ise 4’üncü sırada yer aldım. Benim şu sırada bu sırada yer almam önemli değil burada önemli olan partimizin davasıdır. Bütün aday arkadaşlarımızla birlikte hatta aday adayı olan ve listeye giremeyen arkadaşlarımızda gece gündüz demeden bizlerle birlikte 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere hazırlanıyorlar. Şunu çok iyi biliyorum ki 24 Haziran tarihinde yapılacak seçimlerde halkımızın verecekleri oylarla hem beni, hem de diğer arkadaşlarımızdan çoğumuzu milletvekili olarak Ankara’ya göndereceklerdir. Bizleri Ankara’ya temsilcileri olarak gönderdikleri takdirde nasıl milletvekilliği yapacağımızı herkes görecek. Şu anda olduğu gibi milletvekili seçildikten sonra hep halkımızın içinde olacağız. Acı ve mutlu günlerinde onlarla birlikte olacağız. Kahramanmaraş’a gelmesi gereken tüm hizmetleri getirerek insanlarımızın yaşam standartlarını yükselteceğimize inanmaktayız. Seçimlere 19 günlük bir süre kaldı. Ben Kahramanmaraş halkının çok yüksek bir oy potansiyeli ile Milliyetçi Hareket Partimize gerekli desteği vereceğini düşünüyorum. Çünkü yapmış olduğumuz seçim çalışmalarında bunu açık ve net görebiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Burhan Karagöz

Editör: Mahmut Beyaz