Seçim çalışmaları kapsamında sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayan İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Müjgân Özdarendeli, 24 Haziran seçimlerinin ülke için önemine vurgu yaparak; “Her bir oyun büyük vebali var. Milletimiz bunun bilincinde hareket ederek, ülkenin geleceği için tek adamlığa giden sisteme dur diyecek, ileri demokrasi için evet mührünü İYİ Partiye vuracak” dedi.

Açıklamasında iktidara yüklenen Özdarendeli; “16 yıllık iktidarları boyunca, her hatalarında muhalefeti suçlayan bir siyasi yönetim var. Sanki bu ülkeyi kendileri yönetmiyorlar. Şimdi de 16 yıldır yapamadıklarını vaat ederek, 24 Haziran seçimleri için milletten destek istiyorlar. Halkımız özellikle son seçimlerde alternatif bulamadığı için kendilerine bir şans daha vermişti. Ama artık milletini kucaklayan İYİ Parti var. Tüm engellemelere ve iftiralara rağmen, yılmadan yorulmadan, ülkesi için elini değil, gövdesini ortaya koyan Cumhurbaşkanı Adayımız Genel Başkanımız Meral Akşener var. Yaptırdıkları anketlerde de kan kaybettiğini gören iktidar, partimizi hedef alarak, siyasi söylemlerini her geçen gün çirkinleştiriyor. Ancak biz İYİ Partililer siyasete de iyilik getireceğiz. Bizim kavgayla, gürültüyle işimiz yok. Biz her şeyin en iyisini yapmaya, milletimize hizmete talibiz. Onlara projelerimizle cevap vereceğiz. 30 Mayıs’ta milletimiz Genel Başkanımız Meral Akşener’in manifestosunu kendisinden dinleyecek. İşte o gün 16 yıldır verilen yetkinin kıymetini bilmeyenler, daha da çok saldırmaya başlayacaklar” dedi.

ÜLKE YÖNETMEK, GÜNÜ KURTARAN ÇÖZÜMLERLE OLMAZ”
Bu günlere, günü birlik yapılan siyasetler neticesinde gelindiğini, ülkenin bir çıkmaza sürüklendiğini belirten Özdarendeli; “Ülke yönetmek, günü kurtaran çözümlerle olmaz. İleriyi görmek, tehditlerin önünü kesmek için köklü adımlar atılması, sağlam temellere dayalı politikalar uygulanması gerekir. Bu gün sınırlarımız tehdit altında. İçte de güvenlik sorunumuz bir türlü bitmiyor. 16 yıldır, ya dış güçleri suçladılar, ya da muhalefeti. Ben soruyorum, bütün yetkiyi bu millet size verdi, ekonomiyi kim bu hale getirdi, milli eğitimi kim bitirdi, ülkedeki güvenlik zafiyetini kim oluşturdu, çiftçiyi kim öldürdü, tarımda bizi dışa kim bağımlı kıldı, adalete olan güveni kaybetmemize kim sebep oldu? vs. sorular çok. Bütün bakanlıklar ne dış güçlere ne de muhalefete ait, tüm yetki sizdeydi. Bu ülkede yaşanan sorunların müsebbiplerine tekrar bu ülkeyi teslim edemeyiz. Etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

CUMHURİYET’İN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
İYİ Parti’nin tüm sorunlara çözümü ile geldiğini söyleyen Özdarendeli, yine 30 Mayıs tarihini işaret ederek: “Bunları geleceğin Cumhurbaşkanı Genel Başkanımız Meral Akşener açıklayacak. Ancak şuna inancımız tam, İYİ Parti’nin yönetiminde Türkiye’miz sanayide, tarımda, eğitimde, sağlıkta, ekonomide, turizmde kısacası her alanda dünya ile yarışan bir ülke olacak. Her şeyden önemlisi adalet ve liyakatle yönetilen, insanımızın ötekileştirilmeden, özgürce konuşabildiği bir ülke olacağız. “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” diyen ülkemizin kurucusu Mutafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği Cumhuriyet’in değerlerine sahip çıkacağız.”

BENİM MİLLETVEKİLİ UNVANINA İHTİYACIM YOK”
Yerel konulara da değinen Özdarendeli; “Benim milletvekili makamına da unvanına da ihtiyacım yok. Terk derdim insanımıza hizmet etmek. 22 yıldır doktorluk gibi onurlu bir mesleğin mensubu olarak ülkeme hizmet ediyorum. Ülkem için, çocuklarımızın geleceği için kaygılarım var. Bu yüzden siyasete girdim. Nasip olur sıralamaya girip, seçildiğim takdirde, şehrimizi Türkiye’nin en gelişen şehri yapmak adına tüm gayretimle çalışacağım. Kahramanmaraş’ımızı tekrar sanayi şehri yapmak adına, turizmde hak ettiği yeri alması adına, eğitimde en yüksek çıtayı yakalaması adına, insanımızın yaşam standardını yükseltmek adına, yaşanası bir olması için en üst seviyede yatırımları almak için, hemşerilerimin hizmetkârı olacağım. Arayan herkes bana ulaşabilecek” dedi ve tüm hemşerilerini İYİ Parti çatısı altına davet ederek sözlerini tamamladı.

Haber Merkezi


 

Editör: Mahmut Beyaz