Sevgililer gününe özel cazip fiyata özel bir kampanya hazırladıklarını söyleyen Clarion Hotel Satış ve Pazarlama Müdürü Mithat Yayla, “Hotelimizin açılışının 1. Yıldönümünde 14 Şubat Sevgililer gününe özel bir program düzenledik. Çok nezih bir ortamda, Kahramanmaraş Manzarası eşliğinde güzel bir akşam geçirmek isteyenleri Hotelimize bekliyoruz. Hotelimizin yıl içerinde çok değişik etkinlikler düzenlemektedir. Hotelimizde; Tüm özel günlerde (Dünya Kadınlar Günü, Hemşireler günü, doktorlar günü, öğretmenler günü, polis günü gibi tüm özel günlerde yıl boyu değişik programlar olmaktadır” dedi.

ALIŞILAGELMİŞTEN FARKLI

Sevgililer gününe özel hazırladıkları program hakkında bilgiler veren Mithat Yayla,

“14 Şubat 2017, Salı akşamı “Sevgiler Günü”nde alışagelmiş hediyelerden daha değerli, romantik ve asla unutulmayacak bir anı yaşamak istiyorsanız, özel masa süsleme dizaynı ve geceye özgü süslenmiş balo salonumuzda muhteşem canlı müzik ziyafeti eşliğinde, leziz yemekleri, odaları ve eşsiz hizmetiyle sizi Clarion Hotel Kahramanmaraş’a bekliyoruz. Clarion Hotel Kahramanmaraş’da Sevgililer Günü paketiyle; bu defa Sevgililer Günü’nde unutamayacağınız bir gün geçirin ve Clarion Hotel Kahramanmaraş’ın benzersiz ayrıcalıklarını sevgilinizle yaşayın” ifadelerini kullandı.

AŞKIN TADINA BİR KEZ DAHA VARILACAK

Yayla, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Sevgililer için özel seçilmiş bir meyve kokteyl ve çikolataya bandırılmış çilek ikramı eşlik ettiği yemeğin ardından, romantik müzik ziyafeti ile aşkın tadına bir kez daha varabilirsiniz. Akşam yemeğinden sonra Clarion Hotel Kahramanmaraş’ın doğa ve şehir manzaralı odalarında, gül yaprakları ile donatılmış yatak odanız, Meyve sepeti, mum ve maytaplar eşliğinde sunulacak kalp şeklindeki pastanız ile romantik bir akşam aperatifi sizi bekliyor olacak. Rüya gibi bir akşamın sabahında verilecek olan Brunch; romantik sevgililer için hazırlandı. Romantizmin doruk noktasındaki Clarion Hotel Kahramanmaraş’ta, Sevgililer gününe özel bir gün geçirmeniz için sizleri Hotelimize bekliyoruz.”

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz