Babasından öğrendiği berberlik mesleğine küçük yaşlardan itibaren gönül veren, meslek hayatı boyunca kendini sürekli geliştirmek adına gecesini, gündüzüne katan ve ‘En iyisi’ olmak için adeta makasını konuşturan Kahramanmaraşlı Saç Stil Danışmanı Ahmet Ceyhan, çok önemli bir başarıya imza atarak, Kahramanmaraş’ın ismini uluslararası platformda tüm dünyaya duyurdu. Antalya’da büyük bir organizasyonla gerçekleştirilen ve 7 ülkeden, bin 140 sanatkârın katıldığı 2. Uluslararası Güzellik ve Sanat Festivali’nde muazzam bir şov sergileyen Ahmet Ceyhan, Sahne Şovları Performansı kategorisinde 'En başarılı' seçilerek, ödüle layık görüldü.

“KAHRAMANMARAŞ’IMIZIN İSMİNİ ULUSLARARASI PLATFORMDA DUYURMAK MUTLULUK VERİCİ”
Aldığı ödül sonrası Bir Berber ve Kuaför Sanat Merkezi’nde AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve Güzellik Akademisi İşletmecisi Ebru Semerci ile birlikte yarışmaya ilişkin duygu ve düşüncelerini dile getiren Ahmet Ceyhan, büyük bir organizasyonda ödül alıp Kahramanmaraş’ın ismini duyurduğu için mutlu olduğunu söyledi. Bundan sonraki süreçte daha büyük başarılara imza atmak adına hep birlikte çalışacaklarını anlatan Ceyhan, konuşmasının devamında şunları kaydetti: “51 yıldır elinde makas tutan bir babanın oğlu olarak uluslararası güzel bir platformda sahnede yer aldık. Öncelikle 2. Uluslararası Güzellik ve Sanat Festivali’ni organize eden Federasyon Başkanımız Bayram Karakaş Beye çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda akademi hocamız Menderes Bayır Beye yine teşekkür ediyorum. Kahraman şehrimizden bireysel olarak katıldım. Ümitlerim vardı ama en güzeli kahraman şehrimizin ismini uluslararası platformda duyurmak oldu.

“DAHA İYİSİ İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
Federasyon Başkanımız Bayram Karakaş Beyefendiye Kahramanmaraş’tan ‘Bende varım’ dedim ve şehrimizin ismi herkes tarafından zikredilmesi beni ayrıca onure etti. 2. Uluslararası Güzellik ve Sanat Festivali’nde Sahne Şovları Performansı dalında birinci olarak, Kahramanmaraş’ımıza dönüş yaptım. İnşallah Kahramanmaraş’taki meslektaşlarımızla güzel çalışmalar yapacağız. Daha birçok uluslararası platformlarda Kahramanmaraş’ımızın ismini duyurmak için elimizden geleni yapacağız. Yanımda bulunan ve bulunamayan herkese çok teşekkür ediyorum.”

“AHMET USTAMIZ BİZİ GURURLANDIRDI”
AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ise şunları söyledi: “Bugün mutlu bir ana şahitlik ediyoruz. Çünkü hemşerimiz Ahmet Ceyhan geçtiğimiz hafta Antalya’da yapılan uluslararası bir yarışmada sahne sanatları dalında birinci olarak ödül aldı. Ahmet Bey bu vesileyle şehrimizin ve berberlerimizin yüz akı oldu. Biz kendisini tebrik ediyoruz. Muhabbet ettiğimizde öğrendik ki şehirlerden gruplar halinde katılmalar olmuş. Takım yarışmaları şeklinde de kategoriler söz konusu. Aslında isterdik ki Kahramanmaraş’taki diğer berberlerimizden de katılanlar olsun. İnşallah önümüzdeki dönemde yarışmalarda belki de bu grup olma konusunda başarı sağlayıp, şehrimizin ismini duyuracağımız böyle festivallere katılırız. Ahmet Ceyhan ustamıza teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.”

“AHMET BEY BAŞARISIYLA BİZLERİ ONURE ETTİ”
Güzellik Akademisi İşletmecisi Ebru Semerci ise, “Ahmet Bey gibi çok başarılı kişilerin her zaman arkasında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Akademik anlamda bizlerin kendini belgelendirmesi, bir nevi ödüldür. Bizler için her zaman başarılarımızı destekleyen aşamalardır. Ahmet Beyin de biz bu konuda arkasında olduk. Bu başarısıyla bizleri de çok onure etti” ifadelerini kullandı.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz