Saçaklızade Vakfı Kadın Kolları, Özel Beyza Koleji’nde protokol eşleri ve birçok yardımsever hanımla kahvaltı programında buluştu.

Kahramanmaraş Saçaklızade Vakfı Kadın Kolları Koordinatörlüğü önderliğinde Özel Beyza Kolejinde düzenlenen kahvaltı programına protokol eşleri ve birçok hanım bir araya geldi. Hoş sohbetlerle geçen kahvaltının ardından Saçaklızade Vakfı Kadın Kolları Koordinatörü Gülnur Demir, kadın kollarının kuruluşundan bu yana geçen 2 aylık zaman diliminde yaptığı faaliyetleri katılımcılarla paylaştı.

Düzenlenen programın amacını anlatan Demir, şunları kaydetti: “Biz 2 aydır Saçaklızade Vakfı Kadın Kolları olarak faaliyet olarak gösteriyoruz. Vakfımız 1993 yılından itibaren faaliyet gösteriyor. Bu vakıf da Ali Hoca ve Ömer Faruk Hoca çok güzel işler yapmışlar. Biz Kadın Kolları olarak biraz daha farkındalığı artırmak adına Kahramanmaraş hanımlarıyla birlikte ne yapabilirizi bulmak adına böyle bir program düzenledik. Burada protokol üyelerinin hanımlarını, bağışçıların hanımlarını ve diğer hanımlarımızı çağırdık. Bu hanımlarımızı çağırmamızın sebebi yaptığımız güzel hayırlı işleri onlarla da paylaşıp biraz daha farkındalığı arttırmaktır. Bu program aynı zamanda bir tanışma toplantısıdır. Farklı toplantı ve programlarımızla tekrar bu hanımlarla bir araya geleceğiz. Şimdi ki düzenlediğimiz program tanışma kapsamında olduğu için yardım kapsamında değil. Ama bir sonraki programda şehit ve gazi aileleriyle ilgili bir yardım kampanyası yapmak istiyoruz.”
Haber: Emre Akkış

 

Editör: Mahmut Beyaz