Büyükşehir Belediyesinin her ilçede binlerce kişi ile buluşan iftar sofrasının son durağı Andırın ilçesi oldu. İlçe merkezinde bulanan parkta binlerce kişi ile buluşan Erkoç, Andırın’ın Rize ve Artvin kadar yeşil olduğunu söyledi.

Andırın’a yapılan yatırımın sonuna kadar yerine ulaştığını belirten Erkoç: “Allah’a hamdolsun milletimizle beraberiz. Bugün de Andırın’lı hemşerilerimizle beraberiz. Sofralarımızı şereflendirdiler. Göstermiş oldukları teveccühe minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Ramazanı şeriflerini tebrik ediyoruz. Allah ibadetlerini, dualarını kabul eylesin. Andırın bitki örtüsü yönünden, doğal güzellikleri yönünden gurur duyduğumuz bir ilçemiz, yaylamız” şeklinde konuştu.

ANDIRIN ŞİMDİ ÇOK ÖNEMLİ BİR NOKTAYA GELDİ

Erkoç, Andırın’a yapılan yatırımlar hakkında şu bilgileri paylaştı: “Özellikle mahallelerin grup yollarını ulaşım işini bitirmek üzereyiz. Bu alt yapı içme suyu başta olmak üzere birçok eksiğini gidermiş durumdayız. İnşallah bu kırksu denen bu bölgenin de milli park olması için çalışıyoruz. Bakanla konuştuk. Andırına bir milli park kazandıracağız. Bizde yolların ulaşımını yapacağız. Buda Andıran’ımıza yeni müjdemiz olsun. Bu kırk su bölgesi harika bir yer. Türkiye’nin en güzel yerlerinden bir tanesi. Sanki bugün Artvin’deyiz, Rize’deyiz gibi. Ama burası Andırın.

TURİST AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR YER

Kahramanmaraş’ın özellikle doğa turizmiyle ilgili ortada turist getirme açısından bu bölge bize çok büyük önem arz etmekte. Bunun çalışmalarında yapmaktayız. Ben Andırın’lı Hemşerilerime bize olan desteklerinden dolayı minnet ve şükranlarımı sunuyorum. İnşallah 24 Haziranda da güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde kadrolara devam diyecekleri inancındayım. Desteklerinden dolayı her zaman teşekkür ediyoruz. Bayrama sevdikleriyle, aileleriyle bayrama erişmemizi hep beraber niyaz ediyoruz. Nice Ramazanlara erişmelerini niyaz ediyoruz. Huzur ve mutluluk diliyoruz. Hayırlı bayramlar diliyoruz şimdiden. Büyükşehir olarak Kahramanmaraş’ımızı en yaşanılabilir hale getirmek için en ücra diye tabir ettiğimiz geçmişteki noktalarına ulaşmaya çalışıyoruz.

ŞEHİDİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ

Büyükşehir yasasıyla beraber Kahramanmaraş’ımız artık genel itibariyle kalkınmakta bizde tüm enerjimizle tüm moral ve motivasyonumuzla çalışıyoruz. Bu millete hizmet etmek büyük bir şeref, onur. Allah razı olsun milletimizde hiçbir faaliyetimizde yalnız bırakmıyorlar. Bugünde buradalar aziz milletimizin evladı şehit düştü. Kahramanmaraşlı özel hareket polisimiz Hakkâri’de şehit düştü. Aziz vatanımız için al bayrağımız için aziz milletimiz için kardeşimizi şahadet şerbetini içti. Rahmet ve milletle şehidimizi anıyoruz. Ailesine ve tüm aziz milletimize başsağlığı diliyoruz. Bu aziz millet, bu yüce millet, bu kahraman evlatlar olduğu sürece geleceğe hep güçlü adımlarla yürüyecek. Tüm aziz milletimiz kahramana hemşerilerimizi en kalbi duygularımızla yeniden Andırın’dan selamlıyorum. Allah ibadetlerini, oruçlarını kabul eylesin. Allah huzur ve mutluluk içinde ramazan bayramını iştirak etmeyi nasip eylesin. İlçelerimiz sosyal tesislerle barındırıyoruz. Andırın ilçemizde böyle bir fitnees merkezi, geçlerimizin geleceği kitap kafe yoktu. Biz buraya hem kitap kafe hem fitnees merkezi olarak değerlendirdik. Hem de bir hamam ihtiyacı var burada. Bunları yaptık Andırını’mız hayırlı uğurlu olsun. Gençlerimiz bizim geleceğimiz, gençler bizim için çok önemli. Gençlerin isteğiydi andırında bu. Bunu da biz çözmüş olduk”

MUHTEŞEM KALABALIK VAR

Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan’da şöyle konuştu: “Burada sofra başında bulunan Andırın’lı hemşerilerimin ve Tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin mübarek ramazan ayını kutluyorum. Tüm Andırın burada. Muhtarlarımız burada. Büyükşehir belediye başkanımız, kaymakamımız, tüm siyasi partilerimiz ve Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi ve diğer teşkilatlar hep buradalar. Bu güzel atmosferi bizlere sağlayan Büyükşehir belediye başkanımızda teşekkür ediyorum. Burada muhteşem bir kalabalık var. Bu ramazan aylarının bereketi neticesinde böyle şeyler oluyor. Bu ramazan ayı hürmetine de cenabı Allah’tan İslam coğrafyasında akan kanların durmasını temenni ediyorum. Buğun Gençlik Merkezinin açılışı vardı. Andırının bu gençlik merkezine gerçekten ihtiyaç vardı. Andırında hamam yoktu, fitnes salonu da yoktu bu ebatta bir tane sivil olan arkadaşımız yapmış olduğu özel sektörün vardı ama bu çapta değildi. Bu çok güzel bir hizmet. Andırının ihtiyacı olan bir hizmet. Bu hizmet için Büyükşehir belediyesine çok teşekkür ediyorum”

Bu tür organizasyonlar önemli.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Habibe Öçal’da şunları dile getirdi: “Özellikle yerel belediyelerimizin yaptığı bu faaliyet devlet, millet buluşmasının bir örneği. Buralar gönül sofralarımız. Dayanışma kaynaşma açısından iyi. Özellikle Andırında akşam havaların soğumasıyla birlikte, yağmur acaba katılımı etkiler mi diye düşünürken halkın bu kadar bu derecede rağbeti bizleri mutlu etti. Biz halkımıza güveniyoruz. Andırın halkına da güveniyoruz. Bu noktada inşallah bu ramazanın hem ruhunu yaşamak, hem toplumsal bütünleşmeyi göstermek açısından güzel bir manzara güzel bir örnek oldu.

24 HAZİRAN ÖNEMLİ

Seçimlere az kaldı ve ilçeler için şunu söyleyeyim. Özellikle ilçelerimizi dolaşıyoruz. Şehir merkezimizi dolaşıyoruz. Biz yine burada milletin milli iradeye sahip çıkma noktasında kararlı olduğunu gösteriyoruz. Artık halkımız istikrarın devam etmesi, istikbale sahip çıkma adına Ak partiyle, hükümetle, mevcut hükûmetimizle yeni sisteme geçişe rağbetleri var. Bu konuda Kahramanmaraş’taki atmosfer oldukça iyi. Halkın teveccühü iyi. Seçimlere olan ilgileri, heyecanları da yerinde buluyoruz. Kazanan milletimiz olacak buna inanıyoruz”

Haber: Mustafa Kılınç

Editör: Mahmut Beyaz