DEKA Medya Grup bünyesinde yayın yapan Radyo Fresh, başarılı yayıncılarından Ejder Dilber’i askere uğurlamanın gururunu yaşıyor. 2013 yılından bu yana Radyo Fresh’te, Okan’la İstek Saati, Okan’ın Seyir Defteri ve Okan’la Sosyalite isimli programlarla kentin en çok dinlenen radyo yayıncılarından biri olan Ejder Dilber, vatani görevini yapmak üzere bugün Erzincan’a yola çıkacak. Askere gitmeden önce son yayınını yaparak dinleyicilerine seslenen Dilber, duygu dolu konuşmasında kısa süreliğine dinleyicilerine veda ettiğini duyurdu.

HASRETLER ARADAKİ SEVGİ BAĞINI KUVVETLENDİRİR”

Dilber, yaptığı son yayında dinleyicilerine şu şekilde seslendi, “2013’ün Kasım ayında başlayan Fresh Akademi’ye başvurum sonucunda kabul edildim, sonrasında da 2013’ün Aralık ayında ‘Okan’la İstek Saati’ programıyla radyoculuk hayatına başladım. Altı aylık ‘Okan’la İstek Saati’ sürecinden sonra ‘Okan’ın Seyir Defteri’ programıyla yayın hayatımız devam etti ve son olarak da ‘Okan’la Sosyalite’ programıyla yıllardır dinleyicilerimizin hemen hemen her saatte karşısına çıktım. Şimdi ise vatani görevimi yapmak üzere askere gideceğim. Askerliği her erkeğin mutlaka yapması gerektiğini düşünüyorum. Mutlaka her erkek askerlik ortamını görmeli. O yüzden de üniversitemin bitmesinin ardından ilk hedefim askere gitmekti. Bu hedefi de gerçekleştiriyorum ki erkeklerin de hayat kurmasında ciddi engellerden bir tanesidir askerlik. Bu engeli de aradan kaldırmak ve vatan borcumu ödemek amacıyla askere gideceğim İnşallah. Dinleyicilerimden uzun bir süre yoksun kalacağım, illa ki bir hasret olacak ama hasretler aradaki sevgi bağını kuvvetlendirir. Bu yüzden dinleyicilerim beni arayacaktır, ben de onları arayacağım. Askerden sonra İnşallah tekrar buluşmayı ümit ediyorum.”

Biz de Manşet Gazetesi olarak kardeş kuruluşumuz Radyo Fresh’te başarılı bir yayıncılık dönemi geçirenEjder Dilber’e vatani görevini yapmak üzere çıktığı bu yolda başarılar dileriz.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz