İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Şube Müdürlüğü’nün işbirliğinde düzenlenen etkinlikte yaklaşık 60 anaokulu öğrencisi öğretmen ve anneleri eşliğinde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne geldi. Çocukların şubeye gelişinden itibaren sıcak bir karşılama yapan ve öğretici bilgiler veren polisler, hem eğlendi hem de minikleri eğlendirdi. Polislerin hayata dair öğretici bilgiler verdiği ziyarette çocuklara polis sevgisi aşılandı. Trafik bilgilerinin de paylaşıldığı ziyarette çocuklar anne ve öğretmenlerinin nezaretinde gönüllerince vakit geçirdi. Kısa bir eğitimin ardından dinlenme salonuna geçilerek, çocuklara ikram yapıldı. Polisler, minik ve tatlı öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaret sonrasında ise her bir öğrenciye Trafik Denetim Kartı verildi.

ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Gerçekleşen ziyaret sonrası konuşan Şehit Fatih Gök Anaokulu Papatyalar Ana Sınıfı Öğretmeni Pınar Uyunmaz, polislere teşekkür etti. Uyanmaz, “Bugün Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğümüzü ziyarete geldik. Çocuklarımız çok heyecanlı. Polis ağabeyleri çocuklarımıza çok iyi baktı ve gerçekten çok iyi eğitici bilgiler verdi. Polislerimiz burada hem bizleri hem de çocuklarımızı çok iyi ağırladı. Özellikle trafikle ilgili çok eğitici ve öğretici bilgiler verdi. Kendilerine göstermiş oldukları bu nazik karşılama ve ilgiden dolayı tekrar çok teşekkür ediyorum” dedi.

POLİS AĞABEYLERİNDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİLER”
Kelebekler Ana Sınıfı Öğretmeni Zehra Çakmak ise şunları kaydetti: “Çocuklarımızın polislik mesleğini öğrenmesi ve hayata dair önemli bilgiler öğrenmesi için bugün Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğümüze ziyarete geldik. İyi ki de gelmişiz. Çocuklarımız burada polis ağabeylerinden çok şey öğrendiler. Polislerimiz göstermiş oldukları ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Haber: Emre AKKIŞ


 

Editör: Mahmut Beyaz