Onikişubat Belediyesi geleneksel semt iftarlarına Piri Reis Mahallesi ile başladı. Ramazan-ı Şerif’in manevi coşkusu içerisinde gerçekleştirilen programda 3 bin vatandaş hep birlikte dua edip, iftarını yaptı. Piri Reis Ortaokulu bahçesinde kurulan iftar masalarını dolaşan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, vatandaşlarla sohbet edip, Ramazan tebriklerini iletti. AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Avukat Fırat Görgel ve Onikişubat Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı programda Piri Reis Mahallesi sakinlerine seslenen Başkan Mahçiçek, “Her yıl olduğu gibi bu sene de sizlerle beraberiz” dedi.

MAHALLELERİMİZ İÇERİSİNDE PİRİ REİS GERÇEKTEN ÇOK KISMETLİ’

“Sağlık ve mutluluk içerisinde, çocuklarınızla, aile fertlerinizle beraber nice Ramazanlara nice bayramlara ulaşmanızı Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum” diyen Başkan Mahçiçek, mahalleye yapılan hizmetlere değindi. Mahçiçek, şöyle konuştu: “Bizim mahallelerimiz içerisinde Piri Reis gerçekten çok kısmetli. Piri Reis Mahallemize Bilgi ve Kültür Evimizi yapmışız. 1 milyon 871 bin TL’lik kilit parke yol yapmışız. 1 milyon 750 bin TL’lik asfalt yapmışız. Alt alta topladığınızda 4 milyon 973 bin TL’lik sadece Piri Reis Mahallemize hizmet yapmışız. Bu yüzden şanslı Piri Reis Mahallemiz. Ama güzellikler devam edecek. Çocuklar yeni parklarımızı gördünüz mü?. Daha da güzellerini yapacağız inşallah. Bu memleketin güzel insanları, Piri Reis Mahallemizin güzel insanları, her şeyin ama her şeyin en güzeline ve en iyisine layık ve biz onları yapacağız inşallah. Böyle bir Ramazan akşamında bizlerle beraber olduğunuz için, bizleri onurlandırdığınız için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Bugünkü ikram sahibimiz değerli dostum Ashabil Tanrıverdi kardeşime de yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki senelerde Allah ömür verir tekrar sizlerle bir arada olmak dilek ve duası ile hepinize Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Hoşgeldiniz, safalar getirdiniz.”

ÇOCUKLAR İFTAR ÖNCESİ GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Onikişubat Belediyesi, iftara gelen ailelerin çocukları için de birbirinden güzel etkinlikler gerçekleştirdi. Aileler masalarında iftar saatini beklerken, çocukları da Hacivat-Karagöz ve Nasrettin Hoca ortaoyunları ile eğlence dolu dakikalar yaşadı. Renkli görüntülere sahne olan programda, Onikişubat Belediyesi Minik Mehteran Takımının sunduğu gösteri de vatandaşların büyük beğenisini topladı.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz