CHP’liler Ilıca’da düzenlenen yemekte toplu iftar açtı.

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesi çalışmalarına ara vermeden devam eden Ali Öztunç ve ekibi, Ramazan ayının seçim maratonuna denk gelmesiyle beraber düzenlenen iftarlarda vatandaşlarla hasbihâl etme şansı yakalıyor.

Merkez ve bağlı ilçelerde çarşı, pazar, köy, bucak demeden memleketinin karış karış tozunu yutan Öztunç, dün akşam iftar sonrası sohbetlerde ise şunları söyledi:

“SİYASİ PROPAGANDA YAPMIYORUZ”

“Biz AK Partili belediyelerin sırtından iftar yemeği verip siyasi propaganda yapmıyoruz. Mütevazi bütçemizle, alın terimizle iftar yemekleri veriyoruz.  Milletin paraları kullanılarak verilen iftarlar benim gözümde şovdan başka bir şey değildir. Biz bugün de ikinci sıradan adayımız Selim Sümen’in Süleymanlı Ilıca’daki iftar yemeğinde bir araya geldik. “

Çağlayancerit ve Afşin’de gerçekleştirilen ziyaretlerde kendisine yöneltilen olumlu eleştirilere de teşekkür eden Öztunç, sözlerini şöyle tamamladı;

“SAMİMİ DAVRANMAYA DEVAM EDECEĞİM”

 “Ben hayatım boyunca hiç kibirli olmadım. Kimseye tepeden bakmadım. Nasıl Elbistanlı bir işçi emeklisinin zor şartlarda okuttuğu bir evlat olduğumu unutmadıysam, birileri gibi Milletvekili olup bir makama geldikten sonra da beni oraya taşıyanları unutmam. Herkese samimi davranmaya devam edeceğim.”

Haber:Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz