CHP’nin ‘Atom Karınca’sı Ali Öztunç, Afşin’in dağ köylerinden sonra düze indi ve bugün programının büyük bir kısmını Göksun’a ayırdı.CHP heyetine gösterilen yoğun ilgi ve alaka; ‘Öztunç Göksun’u fethetti’, ‘CHP bu seçimde gümbür gümbür geliyor’ yorumlarını da beraberinde getirdi.

GÖKSUN AKP’Yİ CEZALANDIRIRSA KİMSE ŞAŞIRMASIN”

Çardak, Tombak, Ericek, Altın Oba, Kamışçık ve Keklik mahallelerinde seçmenle kucaklaşan CHP’nin 1. Sıra Adayı Öztunç, Göksun’un geçmişte iktidar partisine büyük destek verdiğini hatırlatarak, “Göksun geçmişte AKP’ye kamyon dolusu oy verdi ama karşılığında bir kaşık hizmet alamadı. AKP bugün de Göksun’u çantada keklik olarak görmeye devam ediyor. Şayet Göksunlu bu seçimlerde AKP’yi cezalandırırsa kimse şaşırmasın. Madem oy alıyorsun hizmet için alacaksın, sırtını dönmek için değil. Seçimler ilan edildi yine akın akın Göksun’a gelmeye başladılar. Sözde Göksun’a çağ atlatacaklar! 16 yıldır neredeydiniz, elinizi tutan mı vardı? 16 yıldır hangi uykudaydınız?” dedi.

SEÇİMDEN SEÇİME”

Afşin’e bağlı dağ köylerinde hiç kimsenin uğramadığı yerleşim yerlerine gittiğini ve Oğlak Kayası, Hatice Pınar, Örenli, Kaşanlı gibi köylere de ziyaretlerde bulunduğunun altını çizen Öztunç, “Gördüğümüz manzara dahi anlatılacak düzeyde değil. Yol yaptık diyorlar yol yok, gelip bir de buralarda söylesinler. Traktör yolu dahi yok çoğu köyde. Buradaki vatandaşlarımız da vergi veriyor, askere gidiyor. Ama hizmete gelince buralar yine unutuluyor. İşte AKP’nin adaleti bu kadar. Seçimden seçime kadar!” İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz