Kahramanmaraş'ın ilk özel okulu olan ve eğitimde 23. yılı geride bırakan Özel Öz Derya İlkokulu, 4.sınıf öğrencileri arasında bilgi yarışması düzenledi.

Özel Öz Derya İlkokulu 4. sınıf öğrencileri arasında yapılan bilgi yarışmasında öğrenciler, Türkçe, Matematik, Fen bilgisi, Sosyal Bilgiler, İngilizce, Din kültürü, Trafik güvenliği, Bilişim Teknolojileri, Beden Eğitimi ve Müzik derslerinden sorumlu oldu. Velilerinde yoğun katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada kıyasıya bir rekabet yaşandı. Laleler, Papatyalar, Zambaklar, Güller ismiyle yarışmaya katılan gruplar tüm soruların sorulmasına rağmen eşitliğin bozulmamasının ardından Zambaklar ve Güller arasında final müsabakasına geçildi ve yedek sorularla yarışmaya devam edildi. Tüm yedek soruların iki grup arasında da doğru cevaplanması sonucu jüri tarafından Zambaklar ve Güller oy birliği ile birinci seçildi. Dereceye giren öğrencilere yarışma sonunda birincilik madalyalarını ve sürpriz ödüllerini aldı.
'ÇOK ÇEKİŞMELİ BİR YARIŞMA OLDU'
Konuyla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Mehmet Fatih Erdoğan, “Çok çekişmeli bir bilgi yarışması oldu ve yarışmada iki grup birinci oldu. Yarışmada başarılı olan Zambaklar grubundan, Sinem Eker, Enes Köroğlu, Özge Dağ, Kıvan Göncüoğlu’na Güller grubundan Ahmet Kaan Özcan, Ada Toyganözü, Murat Pircanoğlu, İbrahim Balbaba’ya 4.sınıf öğretmenlerimize ve izleyici olarak katılan tüm velilerimize teşekkür ederim” dedi.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz