100 ses koro solo konseri Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından minik öğrenciler, hünerlerini sergiledi. Kulisde hummalı çalışmalar sürerken salonda ise miniklerin aileleri onları yalnız bırakmadı.

Önceki gün aramızdan ayrılan Türk filmlerinin usta aktörü “Mahmut Hoca” lakaplı Münir Özkul’da çocuklar tarafından canlandırıldı. Hababam sınıfının canlandırılması ise salonda alkış tufanının kopmasına neden oldu.

Keman Piyano Öğretmeni Rabia Aksu öncülüğünde yetenekli minikler şarkı söyleyerek ailelerden beğeni topladı. Öte yandan okunan bir şiirde ise öğrenciler koreografi şeklinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Türk bayrağı açarak izleyenlere müthiş bir görsel yaşattı.

Program sonrası bir açıklama yapan Özel Öz Derya Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Alişan Türköner ailelere teşekkür ederek: “Bizlere inandınız Güvendiniz, bu yavrularımızı bizlere emanet ettiniz. Görüyorsunuz ki şimdi onlara, layıkı ile sahip çıktık. Onlara birşeyler kazandırmanın çabasını veriyoruz. Programın hazırlanmasında emeği geçen Keman Piyano Öğretmeni Rabia Aksu hocama ve diğer çalışanlara, salonu tahsis eden Belediyemize ve bizden desteklerini esirgemeyen Mehmet Bağlar Hocama teşekkür ederim” dedi.

Programa sponsor olan Volkan Müzik Galeria sahibi Mehmet Bağlar ise şöyle konuştu: “Binlerce teşekkür ederim. Bu muhteşem gecenin oluşumuna var oluşuna bir katkı sağlayan özel öz derya okullarının başta yöneticilerine, birbirinden değerli hocalarına ve bu gecenin büyük mimarisi, gecesini gündüzüne katarak çalışan, benim gurur duyduğumu, medarı iftiharım Rabia Aksu’ya binlerce teşekkür ederim. Gecenin oluşumunda sevgili basın mensuplarına teşekkür ederim. İyiki varsınız, iyiki o büyük üstatlarımız var ki bizleri onurlandırdılar” dedi.

Haber: Mustafa Kılınç


 

Editör: Mahmut Beyaz