Türkoğlu Ülkü Ocakları Başkanlığı ve Türkoğlu Belediyesi ile birlikte “Zeytin Dalı” Operasyonuna katılan Türk Silahlı Kuvvetlerine destek programı düzenledi. Sekizinci gününe giren ve sınırımızda terör devleti kurulmaması için var gücü ile çarpışan Türk ordusu müthiş bir ilerleme kaydederek Burseya dağını ele geçirirken Türkiye’de ki vatandaşlar askerlere desteklerini sürdürüyor.

Gerçekleştirilen “Zeytin dalı” harekatına destek vermek için Türkoğlu kent meydanında toplanan ilçe halkı, Türkoğlu Emniyet Müdürlüğü ve Türkoğlu İl Jandarma Komutanlığının önüne gelerek Türk bayrağına sarılı Kuran-ı Kerim hediye etti.

Burada bir açıklama yapan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş:“Öncelikler Türkoğlu halkımızın Afrin Zeytin Dalı Operasyonuna katılan güvenlik güçlerine destek için buraya toplanmanızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Kıymetli Kardeşlerim Afrin’de Şehit olan Kardeşlerimizin Ailelerine Başsağlığı diliyoruz. Orada Ülkemizin barışı ve güvenliği için savaşan Mehmetçiğe dualar ediyoruz, ailelerine sabırlar diliyoruz” dedi.

ÖLÜM KALIM MESELESİ

Okumuş şöyle konuştu: “Ankara’da geçen gün ilk şehidimiz olan Astsubay Musa Özalkan kardeşimizin taziyelerine katıldım. Geçtiğimiz dönemde Türkoğlu ilçemizin Savcısı Olan Necip Özalkan’ın Kardeşi idi. Taziyelerimizi Türkoğlu halkımız adına ilettik. Ülkemizde son yıllarda ölüm kalım meselesi haline gelen, bütün dünyanın Türkiye’nin üzerinde oynanan oyunlarını bozma operasyonlarından bir tanesi Afrin Zeytin Dalı Operasyonudur. Daha öncesinde de Kudüs ile ilgili karar alınmıştı ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dünyada ki ülkeler ile yaptığı girişimler ile bu oyun bozuldu ve Türkiye’ni muzaffer olması ile sonuca gidildi”

DEVLET BAHÇELİ OYUNU GÖRDÜ

Tabi bunu çok bariz şekilde gören insanlarda çok fazla değil, birkaç taneyi geçmez Ankara’da. Bunlardan bir tanesi ve en önemlisi devletimizin her zaman bekasını düşünen, Devletin zor zamanlarında devamlı Devletinin yanında duran Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’dir. Ülkemizin düştüğü zor dönemlerde, Kendileri ikesine destek için her zaman olduğu gibi siyasi hırs yerine devletinin yanında olan Türkiye sevdalısı genel başkan olmuştur. Kamuoyunda halkımızda da bu birlik beraberliği herkes saygı duyup vatanımızın bekası için, şanlı bayrağımızın göklerden inmemesi için Cumhurbaşkanımızla el ele siyaseti yürütmekteler.

SON 200 YILDIR EN ÖNEMLİ OPERASYON

Afrin Operasyonu belki de Osmanlı Devletinin son 200 yılından sonra ilk defa Türkiye Cumhuriyetinin dış siyasetinde ayakta durup, dış milli politikasınını karar mekanizmasını alan bir operasyon olmuştur. Allah’ın izni ile çok şükür Amerika’ya da Avrupa’ya ve Türkiye Cumhuriyet’inin güçlenmesini istemeyen diğer dış mihraplara karşı dik duran bağımsız, milli şuurlu, vatanını seven bir milletimiz var.

Afrin Zeytin dalı operasyonuna destek için bütün arkadaşlarımız, kardeşlerimiz burada, Türkoğlu Ülkü Ocaklarımız buradalar, Türkoğlu halkımız buradalar bu birlik beraberlik için hepsine çok teşekkür ediyorum.

Bugün Türkoğlu Belediyemiz ve Türkoğlu Ülkü Ocaklarımız ile beraber düzenlediğimiz bu destek programda 5000 adet Türk Bayrağımızı halkımıza dağıttık. Siz değerli halkımıza ve Devletin bekası için çalışan Ülkücü kardeşlerime de tekrardan Milli duyarlılık gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum”

BİZ HER ZAMAN DEVLETİN YANINDAYIZ

Türkoğlu Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Halil Azger yaptığı açıklamada “Biz ülkemizin milli birliği için her zaman meydanlardaydık, bu günde meydanlardayız. Bizler Bu ülkenin teminatı olan bozkurtlar olarak, liderimiz Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un emirlerini harfi harfine yerine getirmeye devam edeceğiz. İlk şehidimiz Astsubay Musa Özalkan’ın bir vasiyeti vardı, hepimizde duymuşsunuzdur, Şehit olursam Devletimin aileme vereceği para ile Telafer’de benim adıma bir okul yapılması için vasiyette bulunmuştu. Ülkü ocakları Başkanımız Oktay Kılavuz Telafer’e giderek okul yapımı için çalışmalara başlayarak, Şehidimizin vasiyetini halkımız adına takip ediyor. Biz Ülkücüler olarak, ne zaman devlet sıkıştıysa, ne zaman devletin birliği bütünlüğü söz konusu olduysa, biz makamları, siyaseti veya herhangi bir çıkarı gözetmeden devletimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDEYİZ

Burada olmamızın amacı, bu operasyonlarda bizim bir olduğumuz birlik olduğumuz ve halkımızın yanında olduğumuzu, Güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu göstermekti. Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş ile bunu paylaşırken, kendisi sağ olsun beraber yapalım dedi. Burada el ele birlik olmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Bizim amacımız bölmek bölüştürmek değil, bizim amacımız birleştirmek çoğalmak, İnşallah bundan sonrada Liderimizin gösterdiği hedefler doğrultusun da çoğalıp, artacağız, bir olacağız. Şanlı bayrağımız milli beraberlik doğrultusunda hiçbir zaman göklerden inmeyecek. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum, hepinizi saygı ile selamlıyorum, Ne mutlu Türk’üm diyene”

Haber: Mustafa Kılınç

Editör: Mahmut Beyaz