Seçkin markaları ve sosyal yaşam alanlarıyla Kahramanmaraş’ta alışveriş, moda, sanat ve eğlencenin nabzını tutan Piazza AVM’nin 31 Ağustos’ta sona erecek 4-4’lük otomobil kampanyasında, son günler yaklaştıkça heyecan artıyor.

Açıldığı ilk günden bu yana bölgenin çekim merkezi olan Piazza AVM, aynı gün veya farklı günlerde, toplamda 125 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine, sıfır kilometre Hyundai Tucson kazanma fırsatı sunuyor. Piazza ziyaretçileri, her 125 TL ve üzeri alışveriş için bir çekiliş hakkı kazanıyor. Alışveriş sonrası faturalarıyla danışma birimine gelen ziyaretçiler, form doldurarak çekiliş hakkı elde ediyor.

SON GÜN 31 AĞUSTOS

Piazza AVM’nin 10 Mayıs’ta başlattığı kampanya, 31 Ağustos’ta sona eriyor. AVM’de talihlisini bekleyen son model Hyundai Tucson, her yaştan ziyaretçinin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Kampanyada son günler yaklaştıkça heyecan da aynı oranda artarken, eşleri ve çocuklarıyla otomobili inceleyen bazı ziyaretçiler, hayalini kurdukları aracın önünde fotoğraf çektiriyorlar. Sıfır kilometre Hyundai Tucson, Milli Piyango İdaresi’nin denetimi ile noter huzurunda yapılacak çekilişle sahibini bulacak.

 

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz