Onikişubat Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonlar vatandaştan tam not alıyor. Özellikle eğitim açısından hayata geçirdiği projelerde büyük ses getiren Onikişubat Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kahramanmaraş Bilgiyle Buluşuyor Okur-Yazar Buluşması programı devam ediyor. Bu kapsamda yazar Vehbi Vakkasoğlu Hoca Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Kahramanmaraş Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Programa öğrencilerle birlikte okul müdürleri ve öğretmenler de katıldı.

Yazar Vakkasoğlu, öğrencilere kitaplarından örnekler vererek, neyi amaçladığını anlattı. Kahramanmaraş’ın ne kadar özel bir şehir olduğuna değinen yazar, öğrencilere bunun bilinciyle yaşamaları gerektiğini söyledi.

Sohbetinde güzel ahlaklı olmanın da önemine değinen yazar, öğrencilere hayatlarını bu yönde geliştirmeleri gerektiğini söyledi. Düzenlenen programdan dolayı çok memnun olduklarını ifade eden öğrenciler, yazar Vehbi Vakkasoğlu’na soru sormak için adeta birbirleriyle yarıştı. Öğrencilerin sorularını teker teker cevaplayan yazar Vakkasoğlu, gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e vesile olup bizi bir araya getirdiği için çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Konuşmasının ardından okul yönetimi Vehbi Vakkasoğlu’na çiçek takdim ederek, hatıra fotoğrafı çekildi. Ardından öğrencilere Onikişubat Belediyesi tarafından hazırlanan ve Vehbi Vakkasoğlu tarafından yazılan kitaplar dağıtıldı.

Haber merkezi


 


 


 


 


 


 

Editör: Mahmut Beyaz