Yaptığı fiziki hizmetlerin yanı sıra sosyal hizmetleriyle de ses getiren çalışmalara imza atarak, örnek bir belediyecilik anlayışı sergileyen Onikişubat Belediyesi, içinde bulunduğumuz soğuk kış günlerinde ilçenin çeşitli noktalarında çorba ikramında bulunarak, vatandaşlarının gönlünü ısıtmaya devam ediyor. Belediye ekipleri bu çerçevede Yirmiikigün Mahallesi’nde bulunan Çarşamba pazarındaki esnafa, soğuk havada sıcak çorba ikramında bulundu. Hayatın yükünü sırtlamış vatandaşları için desteğini sürdürmekten vazgeçmeyen Onikişubat Belediyesi, yaptığı bu etkinlikle bir kez daha insanların gönlüne girmeyi başarırken, pazarcı esnafları ise emeği geçen herkese teşekkür etti.


“ ALLAH, DEVLETİMİZİN VE BELEDİYEMİZİN YOKLUĞUNU GÖSTERMESİN”

Pazarcı esnafı Mustafa Bunsuz çorba dağıtımına ilişkin konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Onikişubat Belediyesinin yaptığı çorba dağıtım etkinlikten çok memnun kaldık. Hepimiz sabahleyin 05.00-5,30’da kalkan insanlarız bu saatlerde mutlaka herkes açtır. Nefsimiz körlenmiş oldu. Bu işi organize eden Büyüklerimizden Allah razı olsun devletimiz ve milletimiz var olsun. Allah, Devletimizin ve belediyemizin yokluğunu göstermesin.”

HER ZAMAN YARDIMCI OLUYOR”

Bir başka pazarcı esnafı Hamza Dağ ise şunları söyledi: “Sabahları saat 05.00’te kalkıyoruz sağolsun Onikişubat Belediyemiz yine bir ikram yaptı. Onikişubat Belediyemiz bize her zaman yardımcı oluyor. Ben bu vesile ile Emeği geçen tüm Onikişubat Belediyesi çalışanlarından Allah razı olsun diyorum.”

Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz