11 ay önce kentte bir çay bahçesinde garsonların kafasına kül tablası fırlatıp olay çıkartan, sonrasında yine başka bir olayda  maske takmadığı gerekçesiyle kendisini uyaran polislere, “Artistliğiniz kime ya" diyerek tepki gösteren ve kimliğini polislere ibraz etmeyen Gülcan Ç. karakola götürüldü. Karakolda da aynı tutum ve davranışlarına devam ederek polislere zorluk çıkarmayı sürdüren kadın, bu sırada telefonla Eshabil isminde bir arkadaşını arayarak, ‘Eshabil yetiş beni karakola getirdiler' sözleriyle tüm Türkiye’de gündem olmuştu.

GÜZELLİK MERKEZİNDE DE OLAY ÇIKARTMIŞTI

Son birkaç aylık zaman diliminde çeşitli olaylar çıkartan ve savurduğu tehditlerle toplumun tepkisini çeken Gülcan Ç., 3 gün öncede Onikişubat İlçesi Yirmiikigün Mahallesi'nde gittiği güzellik merkezinde maske takması konusunda uyarılınca ortalığı yine birbirine katarak işyerinin camların yumruklamış ve çalışanlara hakaretler yağdırmıştı.

6 YIL 10 AY HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Olaylarıyla gündemden düşmeyen Gülcan Ç., ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 16 Şubat 2020'de çay bahçesinde garsonların kafasına kül tablası fırlatıp tehditler yağdıran Gülcan Ç., hakkında İşletme sahibi ve çalışanların şikâyeti üzerine  Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma tamamlandı. Cumhuriyet Savcısı, Gülcan Ç. hakkında mala zarar verme, hakaret, tehdit ve basit yaralama suçlarından 6 yıl 10 ay hapis istemiyle Kahramanmaraş 3'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açtı. Gülcan Ç.'de şikâyetçi olması nedeniyle çalışanlardan Yaşar Yıldız'ın da 1 yıl hapisle cezalandırılmasının istendiği iddianamede Gülcan Ç. hakkında ayrıca kamu davası açıldığı da öğrenildi. İlk mahkeme 5 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek.

Editör: Mahmut Beyaz