Parti listelerinin açıklanmasıyla birlikte Saadet Partisi (SP) Kahramanmaraş’ta 1. Sıradan Milletvekili Adayı olarak gösterilen Ökkeş Narlı, seçim çalışmalarına başladı. İlk olarak doğduğu yer olan Çakallı Köyünde hemşehrilerini selamlayan Narlı, daha sonra Cuma Namazını kılmak için Malik Ejder Camii’nde saf tuttu. Cuma Namazı çıkışı cami cemaati ile selamlaşan Ökkeş Narlı, vatandaşlardan partisine yönelik destek istemeyi ihmal etmedi. Daha sonra Kahramanmaraş Saadet Partisi İl Başkanlığına geçen Narlı, parti teşkilatı ve kendini orada bekleyen vatandaşlarla bir araya geldi. Burada İl Başkanı Erkan Pınarbaşı ile görüşen Narlı, vatandaşlarla bir arada toplanarak seçim sürecini anlattı.

VATANDAŞLARIN REFAHI İÇİN ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”
Ökkeş Narlı, seçim çalışmaları hakkında şu ifadelere yer verdi: “Bizim tabi ki partimize katkımız olacak. Çalışma planlarımızı iyi yaparak. Bizler vatandaşlarla aynı duyguları paylaşıyoruz. Bizim içimiz dışımız bir. Biz geldiğimiz zaman genel başkanımızın da dediği gibi biz yere toplu para gömmeyeceğiz. Yoldu, asfalttı, gerek yok. Ama bizim üretim yapan, para kazanan yerlere ihtiyacımız var. Vatandaşlar için yeni iş sahaları açılsın. Ama biz sanayimizi kapatır yerine yeni inşaat yaparsak bu millet aç kalır. Ondan sonra dış güçlere boyun eğmek zorunda kalıyoruz. Tabi ki de şu var, hep ihracattan bahsediyoruz. Fakat hiç ithalattan bahseden yok. Ne televizyonda ne gazetede bahseden gördünüz mü? Ne kadar da ithalat yapıyoruz onu da söyle de görsün vatandaş bunları bilsin vatandaş.”

ALDIĞIMIZ KARARLARI ANKARA’DA SAVUNACAĞIZ”
Ökkeş Narlı, Milletvekili olduğu takdirde hemşerilerinin haklarını Ankara’da savunacağını belirterek, şunları söyledi: “Allah nasip ederse buradan aday olduk ve seçilebilirsek bizim yapacağımız iş Allah’ın izniyle burada ki kardeşlerimizin müşterek toplantılarla aldığımız kararlar ne ise Ankara’da onu savunacağız. Ben mesela bir mahallede ne var ne yok bilemem. Ama en güzel o mahallenin temsilcisi bilir, mahalle yönetimi bilir. 1969’dan bu yana bu teşkilatın içerisindeyim. 1969’dan bu yana benim gönlüm Allah rahmet eylesin Erbakan’dan yana oldu.”

BİZİM ŞAHISLARLA KAVGAMIZ YOK”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın basın danışmanlığı yaptığı iddialarına da cevap veren Narlı, “ Recep Tayyip Erdoğan’ın basın danışmanlığını yaptığım söyleniyor fakat ben danışmanlığını yapmadım. Tayyip başkan benim bir başkanımdı. Daha sonra belediye başkanı oldu. Ben il yönetimdeydim. Hep beraber çalıştık elhamdülillah. İyi bir arkadaştı fakat daha sonra habise düştükten sonra değişti. Çıktıktan sonra Erbakan’la olmaz demeye başladı. Daha sonra Anadolu’yu dolaşarak kendi partisini kurdu. Ve bize vatan için hayırlı uğurlu demek düşer. Bizim şahıslarla kavgamız yok. Hangi görüşe sahip olursa olsun sağcı, solcu, namaz kılan, kılmayan Alevi’si biz insanlığa bakarız. Birine yakınlıkduyarız arkadaşımızdır dostumuzdur o ayrı. Vatandaş olarak biz herkese aynı bakarız. Çünkü onlarda bu ülkede yaşıyor bizlerde bu ülkede yaşıyoruz. Hiç kimseyi dışlamaya hakkımız yok. Çünkü üst yönetim il yardım üyesi, Cumhurbaşkanı herhangi bir nedenden dolayı karşısındakini partiyi suçladığı zaman aşağılayacak derecede suçladığı zaman aşağıda olan vatandaş da birbirine düşer. Genel başkan orada aynısını söylediği zaman oda aynısını karşısındakine münakaşa ederek aynısını söyler. Bu millette huzur kalmaz” dedi.

HEDEFİMİZ EŞİT HAKLARLA MÜCADELE ETMEK”
Narlı son olarak şunları kaydetti: “Bizim hedefimiz kavgasız, gürültüsüz, eşit haklar vererek mücadele etmek. Biz buraya da geldik ve Herkese şunu söylüyorum, Parti gözetmeksizin oyunuzu veriyorsanız verin ama yine kendi partinizde kalın diyorum. Ama bir defaya mahsus yıllardır dışlanmış devletin dışlamaya çalıştığı, engeller koyduğu bu partinin önünü açın. Yüzde 10 barajıyla yıllardır siz iktidardasınız. Erbakan’ın talebesi olduğunu söylüyorlar ama Erbakan’ın partisinin önünü sağlığında bile açmadınız. Yüzde 10 barajı dedeniz ve korkuttunuz. Demirel zamanında da aynıydı. Refah partisine oy vermeyin. Nereden Demirel’e. Dolayısıyla o şeyler geride kaldı. Onlar öyle söyledi biz CHP ile koalisyon yaptık. Ben bu vesile ile bu adaylık sürecimde milletvekilliği için oy verecek vatandaşlara ve hemşerilerime şimdiden teşekkür ediyor, 24 Haziran seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Haber: Hakan Aydın


 


 


 


 


 

Editör: Mahmut Beyaz