Milletvekili seçildiği günden bu yana gerek TBMM’deki çalışmaları, gerek seçim bölgesi Kahramanmaraş’taki faaliyetleriyle göz dolduran MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Kent geneli ve tüm ilçelerde pandemi tedbirlerine de uyarak, esnafları ziyaret eden, vatandaşların sorunlarıyla hemhal olan Aycan’ın bu seferki adresi Nurhak İlçesi oldu.

MHP Nurhak İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan program kapsamında beraberinde MHP yöneticileriyle Nurhak’ı karış karış gezen Aycan; sırasıyla Nurhak AK Parti ve MHP İlçe Başkanlığı’nı, Nurhak Kaymakamlığı’nı ve Nurhak Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

İLÇENİN TÜM SORUNLARINI YERİNDE İNCELEDİ
Ziyaretlerin yanı sıra ilçenin var olan sorunlarını da yerinde inceleyen Aycan, Kullar Göleti’ne gitti. Gölette bir takım incelemelerde bulunan Aycan, göletle ilgili notlar aldı. Ardından Biçin Mahallesi’ndeki yol sorunuyla ilgili çalışmalar yapan Aycan, Küçük Sanayi Sitesi’nin durumuyla ilgili bilgi aldı. İlçenin var olan kanalizasyon sorunuyla da ilgilenen Aycan, İlçe halkının Tatlar Mahallesi’nde bulunan ve kullanılır halde olmayan okulun yerine yeni 4 derslikli bir okul talebini not etti. Aycan daha sonra ilçedeki muhtarların, Belediye Meclis Üyelerinin ve vatandaşların katılımıyla geniş kapsamlı toplantı gerçekleştirdi.

“SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN GAYRET GÖSTERECEĞİZ”
Ziyaret sonrası konuşan Aycan, “Fırsat buldukça seçim bölgesi memleketimiz Kahramanmaraş’a gelerek, ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bugünkü ziyaretimiz ise Nurhak İlçemize oldu. İlçede var olan sorunları yerinde görmek için mülki amirler ve vatandaşlarla mümkün olduğu kadar bir araya geliyoruz. Onların beklentilerini şikâyetlerini dinliyoruz. Onların sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bir kısmına yerin de müdahale ediyoruz, bir kısmını Ankara'ya taşıyıp orada dillendiriyoruz. Nurhak’ımızın en büyük sorunlarından birinin kanalizasyon, okul ve yol sorunu olduğunu tespit ettik. Bu sorunları gerekli yerlerle görüşüp çözüm noktasında gayret göstereceğiz. Bizleri misafir eden kaymakamımız, belediye başkanımız, ilçe başkanlarımız ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Emre Akkış


 

Editör: Mahmut Beyaz