Geçtiğimiz hafta sonu Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit İlçesinde Belediye ve Kaymakamlığın organizasyonuyla 6. Ceviz ve Kültür festivali düzenlendi. Gün içerisinde ceviz festivali yapılırken, akşamına ise çeşitli sanatçılar sahne aldı. Sanatçılardan önce konuşmalar yapılırken, yerel basınında davet edilmediği festivale, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan’ın konuşması damga vurdu.

‘BİZ TÜRKÜYLE, KÜRDİYLE, LAZIYLA HEP BİRLİKTE KARDEŞİZ’

Doğan, konuşmasında CHP ve İYİ Parti kanadına yüklenerek,  “İYİ Parti ve CHP hükümetin ve hiç kimsenin haberi olmadan İMF ile görüşüyor. Onlara soruyorum ne görüştünüz, görüştüklerinizi çıkın halkımıza söyleyiniz. Neden söylemiyorsunuz? Çünkü bir koltuk uğruna her türlü şer odaklarıyla birlikte oldular. Ama buradan MHP’nin İl Başkanı olarak sesleniyorum” Fetö’nün bir numaralı şerefsizleri bu milleti bölemedi. Kandil, Pkk bizi bölemedi, bölemeyecek, Kraliçenin şerefsizleri de bizi bölemeyecek.

 Çünkü biz türküyle, kürdiyle, lazıyla hep birlikte kardeşiz” dedi. MHP İl Başkanı Doğan’ın bu konuşması İlçede soğuk rüzgârlar esmesine neden olurken, sosyal medyadan başta olmak üzere İlçe halkı MHP İl Başkanı Doğan’a büyük tepki gösterdi.

Editör: Mahmut Beyaz