Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Doğan İnci öncülüğünde belirli aralıklarla kentte huzur ve güvenliği korumak amacıyla düzenlenen ‘Huzur Toplantıları’ hız kesmeden devam ediyor. Huzur Toplantıları kapsamında Emniyet Müdürü Doğan İnci, beraberindeki İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Emniyet Şube Müdürleri ile birlikte Namık Kemal Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle muhtarı ve çok sayıda vatandaşın katıldığı huzur toplantısında, vatandaşlar taleplerini bizzat İl Emniyet Müdürü Doğan İnci’ye iletti.

İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Kom ve Uyuşturucu Müdürü, Asayiş Müdürü, Trafik Müdürü, Tem ve İlçe müdürleri vatandaşları bilgilendirerek sorunları not aldılar ve çözüm konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Mahallelerinin huzurlu olduğunu dile getiren Ahmet Okur ve vatandaşlar İl Emniyet Müdürü Doğan İnci'ye teşekkür ederek memnuniyetini ifade edip kısa bir konuşma yaptı.

UYUŞTURUCU, KUMAR VE FUHUŞ OPERASYONLARI DEVAM EDECEK”

Huzur toplantısında; trafik konuları, çevreyi rahatsız eden motosiklet ve araçlar, özellikle kazaya sebebiyet veren ışıklandırma ve kavşakların değerlendirilmesi, uygulama yapılması talep edilen park ve caddeler, asayiş olaylarının daha da azaltılması için alınan önlemler, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarında vatandaş ve polise düşen görevler ile, bu konularda vatandaşın ne gibi önlemler alması gerektiği, uyuşturucu kumar ve fuhuş konularında operasyonların devam edeceği, düğünlerde ve kutlamalarda havaya silahla ateş edilmemesi, gürültü yapılmaması, mahallede meydana gelen ve gelmesi muhtemel olayların aydınlatma ve önleme yönünden ele alınması konuları gündeme getirildi.

Mahalle sakinleri ile toplu fotoğrafların çekilmesinin ardından, esnaflar tek tek dolaşılarak sorun ve talepleri dinlendi.

(Haber Merkezi)

Editör: Mahmut Beyaz