Kahramanmaraş’ta kurularak, dünyaya açılmayı hedefleyen ve satın almaları daha kolay, şeffaf hale getiren dijital inovasyon platformu Teklifler.Net firması ile Müsiad Kahramanmaraş Şube Başkanlığı arasında imza protokolü gerçekleştirildi. Müsiad’ta gerçekleşen protokole; Müsiad Kahramanmaraş Şube Başkanı Serdar Salih Çiçekçi, Teklifler.Net Kurucusu Rabia Gülgeç ile Müsiad üyeleri katıldı.

“AMACIMIZ ÜYELERİMİZİN ÖNÜNÜ AÇMAK”
İmzalanan protokol sonrası konuşan Müsiad Kahramanmaraş Şube Başkanı Serdar Salih Çiçekçi, şunları söyledi: “Küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerin iş ve işleyiş sistemlerinin geliştirilmesini ve insan, bilgi, para unsurlarının denge ve uyum içerisinde daha iyi sevk ve idare edilmesini sağlamak amacında olan Müsiad’ımız tüm sektörler için iç ve dış pazarların piyasaların araştırılmasına, geliştirilmesine, üreticinden tüketiciye, satıcıdan alıcıya uzanan yolların açılmasına öncelik verdiğimiz için bugün bu işbirliği protokolü için bir aradayız.

“DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIP, BÜYÜYECEĞİZ”
Teklifler.Net firmasından bahsetmek istiyorum. Ülkemizdeki her sektörü kapsayan alıcı ve tedarikçileri dijital bir platformda şeffaf ve günümüz dijital çağa ayak uyduran, hızlı referansa dayalı, hedef odaklı inovasyon olarak ve özellikle şehrimizde doğup büyüyen bir fikir ve bilgi teknolojisidir. Bizlerde Müsiad olarak üyelerimiz arasından bu denli yüksek motivasyonlu şehrimize katma değer sağlayacağına inandığımız ve ayrıca iş dünyamızda girişimci kadınların varlığını daha çok hissettiğimiz ve önem verdiğimiz süreçte kıymetli üyemiz Rabia hanımefendinin bu projesine destek olmak, üyelerimiz arasındaki ticarete köprü kurmak ve geliştirmek için Tekliflernet.com firması ve Müsiad’ımız arasında bu işbirliği protokolünü yapıp, değerlerimize sahip çıkarak büyümesini istedik. Süreci daha verimli değerlendirmek adına tüm üyelerimize ve iş dünyasına tavsiye edip kentin markasına sahip çıkmaya davet ediyorum.”  

“KAHRAMANMARAŞ’TAN ÇIKAN DİJİTAL BİR MARKA OLMA YOLUNDAYIZ”
Teklifler.Net Kurucusu Rabia Gülgeç ise, “Bugün burada Müsiad Kahramanmaraş Şube Başkanlığında bir işbirliği protokolü gerçekleştirdik. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Teklifler.Net olarak Kahramanmaraş’tan çıkan dijital bir marka olma yolundayız. Arkamızda Müsiad’ın desteğini hissediyoruz. Protokolün hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Editör: Mahmut Beyaz