Divanlı Mahallesi Muhtarı Atilla Erimhan dostlukları güçlendirme adına bir program organize ederek, muhtarlık binasında kent siyaseti ile vatandaşın temsilcisi muhtarları bir araya getirdi.   Divanlı Mahallesindeki muhtarlık binasında, devleti temsilen; Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Milletvekilleri Ahmet Özdemir, Cihat Sezal, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, İl Başkan Yardımcısı Ali Köfte, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Onikişubat ilçe Başkanı Mücahit Kara, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, KASKİ Genel Müdürü Ahmet Kavak ve sağlık çalışanları katılım gösterdi.

MİLLETVEKİLİ ÖZDEMİR ÖZENLE DİNLEDİ

Programın organize edilmesinde ki amacın dostluğu birleştirmek olduğuna vurgu yapan Muhtar Erimhan, bunun bir muhabbet, bir sohbet ortamı olduğunu, başka bir amaç taşımadığını belirtti.
Programa katılan Milletvekili Ahmet Özdemir, burada mahalle muhtarları, mahallelerine ait sorunları dile getirdi. Muhtarları dinleyen Özdemir ise, 4-5’e çıkan muhtarlık derneklerinin birleşmesini, bir çatı altında yerel yönetimde kalmaları önerisinde bulundu.


Tüm muhtarlarla tek tek görüşen Milletvekili Özdemir, notlar aldı, gerekli yerlerde müdahalelerde bulundu. Özdemir’in muhtarlarla kurduğu gönül köprüsüne Milletvekili Cihat Sezal da eşlik etti.

Haber: Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz