Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. Yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde ilçede bulunan Şehit Niyazi Ergüven İlkokulu öğretmenleri ve öğrencilerini makamında ağırladı. Başkan Okumuş, Şehit Niyazi Ergüven İlkokulu öğrencilerinden Nil Azra Nazlı, Gülcihan Ergüven, Şerif Aksel Tansel ve Emir Yaşar Demir’e koltuğunu devretti. Ziyarette öğrencilere , Şehit Niyazi Ergüven İlkokulu Müdürü Abdullan Ergüven ve öğretmen Ebru Kulak’da eşlik etti.

HEDEF VE HAYALLERİNİZ OLMALI”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Osman Okumuş, konuklarına teşekkür etti. Öğrencilerin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik eden Başkan Okumuş, öğrencilerle sohbet etti. Çocukları ve gençleri çok sevdiğini belirten Başkan Okumuş, Türkoğlu Belediyesi olarak bu öğrencilerin daha güzel şartlarda eğitim görmeleri için çaba sarf ettiklerini söyledi. Çocuklara okul ve diğer hayatlarına ilişkin tavsiyelerde bulunan Başkan Okumuş, “Her birinizin hedefleri ve hayalleri olmalı. Hedef ve hayaller olmadan başarıya ulaşılmaz. İnşallah hepiniz istediğiniz hedeflerinize ulaşırsınız. Doktor olursunuz, iyi bir mimar olursunuz. Ama her şeyden önce iyi bir insan olmak çok önemli. İyiyi iyi gibi gören, kötülüğü kötü gibi görüp müdahale edebilmek çok daha önemlidir. Önce insanlara saygı ve sevgi gösteren insanlar olmak gerekir. Sizler zaten ailelerinizde o terbiye ile büyüyorsunuz ve öğretmenleriniz de sizleri o şekilde yetiştiriyor. İnşallah gelecek zamanın belediye başkanları, valileri sizler olacaksınız” İfadelerini kullandı.

MİNİK BAŞKAN’DAN OKUL VE PARK TALEBİ!

Konuşmanın ardından Başkan Okumuş, makam koltuğunu Şehit Niyazi Ergüven İlkokulu öğrencilerinden Nil Azra Nazlı, Gülcihan Ergüven, Şerif Aksel Tansel ve Emir Yaşar Demir’e devretti. Başkan Okumuş’un koltuğuna oturan Nil Azra Nazlı, “Belediye başkanı sen oldun şimdi ne istersin” sorusuna karşın, ilçeye okullar ve çocuk parklarının yapılmasını istedi.

Konuşmaların ardından çocukların istek ve taleplerini alan Başkan Okumuş, çocuklar için hazırlanan hediyeleri takdim etti. Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.

(Haber: Tuğçe Kayar)

Editör: Mahmut Beyaz