Kahramanmaraş’ın yetiştirdiği Siyasetçisi Celalettin Güvenç, işadamları Hanifi Öksüz ve Mado Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kambur ile Kambur ailesinin esnaflıktan geldiğine dikkat çekerek, esnafı memleketin temel taşı olarak tanımlayan Ahmet Kuybu, yerel esnafın önemini ve değerini anlattı.

ŞİMDİ! ESNAFA SAHİP ÇIKMA ZAMANIDIR

 Covıd-19 pandemisi nedeniyle esnafın zorlu süreçlerden geçtiğine vurgu yapan ve bu süreçte kendilerine her daim destek olan Celalettin Güvenç, Hanifi Öksüz, ve Kanbur ailesine minnet duygularını ileten Kuybu: “Esnaflarımız memleketimizin temel taşı, harcı, betonu, kardeşi ağabeyi ve huzurun sigortasıdır.  Küçük esnaflarımız bizi biz yapan milli ve yerli değerlerimize sahip çıkan,her türlü cenazemizde,düğünümüzde yanımızda yakınımızda olandır.  Her zaman devletinin, milletinin yanında olan, veresiye defterini açan, yoksa sonra verirsin diyen, bir bardak çayını ve muhabbetini müşterisinden,komşusundan esirgemeyen, her daim mahalleyi, sokağı gözetleyen, çocuklarımızı ,yaşlılarımızı koruyan kollayan esnafımıza sahip çıkma zamanıdır.  Çünkü yerel esnaftan alışveriş ekonomiye can vermek demektir. Çünkü yerel esnaf bizi biz yapan milli ve yerli değerlerimize sahip çıkmak demektir.”

MİNNET DUYGUSU

Zor günlerden geçen esnaf ve sanatkarlarımıza bir nebze de olsa destek olmak amaçlı; Hemşerilerimize esnaflarımızdan alış veriş yapmaları ve esnaflarımıza sahip çıkmaları konusunda teşvik eden herkese minnetlerimi sunuyorum” dedi.

HABER: KÜBRA ŞİMŞİR

Editör: Mahmut Beyaz